Hvala svima na brzim odgovorima.
Pa na zalost ne pitam se samo ja tu, i cale je tu, a on se vodi racunicom ugradim plin odmah i posle sam miran i sipam plin. Nikada se on nije previse bapcao oko kola pa da bi sad razmisljao da li ce se isplatiti plin, kada.. A s obzirom da je prethodnu fiestu kada je kupio odma ugradio plin, i bila je kod nas 6 ipo godina, verujem da ce i ovaj auto koji sad budemo uzeli da bude ako ne i isto toliko, jedino AKO "sutra" bude bolje u ovoj drzavi pa da se moze menjati kola cesce, jer i za ova smo jedva skrpili te pare, ako me razumete.
Kazem opet, ta kola bi verovatno uvezao taj njegov drugar, tako da smo tu dosta sigurni sto se tice kola (i smislu ne bi nas prevario, i uzeo neki krs) jer se dugo bavi time i stvarno su mnogi zadovoljni koji su uzimali preko njega.
Da se vratim na focusa, na forumu sam procitao focus ne trpi plin. Pa opet nekom mojom racunicom bolje dizel, jer ako npr. benzinac trosi 8 litara dizelas ce bar 2 litre manje od benzinca a cene su im tu negde, cak je i dizelas za koji dinar jefitiji.
Samo ako ovo mozete da mi kazete, fiesta 1.4 16v. Ja sam negde procitao da taj autic ne ide lose, neki kazu da je zivahniji od nekih slicnih automobila, sandero corsa sa slicnim motorima, neko opet kaze da je mnogo trom. E sad, treba imati u vidu da sam se zadnjih 6 godina vozio u fiesti ( a zadnjih godinu ipo dana i sam vozio) koja je imala 50ks tako da svaki jaci auto meni ide fino. Da ne pominjem sto sam vozio bratovog fiat bravo jtd 105ks, i drugarovog A4 1.9tdi 130 ks, ono meni ide ko raketa u poredjenju sa fiestom.
A fiesta 1.4 tdci i ona ima plivajuci zamajac?
Jos jednom hvala na brzim odgovorima svima
@Sharpshooter U pravu si ti, ali opet kazem ako bi se kola zadrzala duze vreme ( a vrv hoce ) to bi se isplatilo posle nekog vremena.
A cale je ugradio plin na prosloj fiesti tu kod nas u komsiluku, radi jedan decko koga zna i za ovih 6ipo godina nikad nije imao nikakav problem u vezi plina, ali bukvalno nikakav. Tako da je dosta siguran u njega i opet bi isto tu ugradio.
MOD EDIT: Izbegavaj da praviš duple poruke... Ako hoćeš da dodaš nešto već poslatoj poruci, koristi opciju "Uredi".
Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R