e ovako...
kupio sam takav auto ali karavan sa dosta vecom opremom ( imas opis auta dole u potpisu) pre 2 godine za iste pare 5700 eura
Auto ide odlicno, nema snage kao dizel ali pre nego sto sam kupio i dizela ovaj mi je bio mnogo dobar

malo se teze penje uzbrdo ( kad sam isao na more PRETOVAREN + 4 osobe) mora se terati na visoke obrtaje da bi se penjao lakse tj. 3500+ obrtaja...
Na auto putu prosecna brzina oko 145-150 drzi na nekih 4000 obrtaja ( sa tempomatom vozeno) + klima, po bordu potrosnja oko 8,3L ( kad sam isao na more) i na moru sam presao oko 2500km ( cepao sam kola, znaci visoki obrtaji obilazenje) potrosio mi je oko 800ml-1l ulja.
Gradska voznja kad se vozi lagano oko 8.5-9L potrosnja, kad se vozi agresivno moze i 11L da trosi..
Medjugradska kad se vozi po propisima 80-85 onda mi je trosio oko 5.8 ali posto je nemoguce tako da ga vozis ( bar sam se ja smorio) sa voznjom od oko 100km/h trosi oko 6.3L sto dodje na neki prosek od 7.5L potrosnje..
Naravno kad se vozi normalno ( ne cepa se kao kad sam isao na more) potrosnja ulja mi je spala na 3000km sam dotocio oko 200-300ml
Odrzavanje poprilicno jeftino. mali servis oko 6k din veliki oko 24-25k
i uskoro se ubacuje plin
Ako te ista zanima jos slobodno pitaj.