Eureka.Pre mesec dana sam vozikao da kupi neki auto do 2500e pa smo obisli sve vece gradove,varosice i selendre po Srbiji.Spicili smo kroz Focusove dizne preko 300l goriva i sve sam krs do krsa a kada zoves telefonom,ma brate kao nov.Bilo je i slucajeva za batine kad nas je covek za 406 navukao do Pirota na pricu da mu se samo ljusti lak na krovu a kad smo dosli tamo,auto presao vise na bokovima i krovu nego na toskovima.Aj sto je ceo u gitu i sto je taj git ispucao i boja utonula u riseve od smirglanja nego je preko air bagova izlepio selotejpom a sedista sa bocne strane zasio ribarskim koncem jer su mu i tu izleteli jastuci.
Jedan iz Srema je pokusao da nam uvali Primeru 2.0td i kad sam je provozao auto ide kao mrtav konj a na auspuh crni dim ko tenk.Kad sam pitao sta je to,kaze covek:"Pa to je bio turbo dizel ali sam ja skinuo turbinu da manje trosi".
Mozda mene zato niko ne zove za auto jer nisam napisao da je nov a kad dodje kupac da mu kazem "Pa,brate sta bi ti hteo za te pare od auta starog 10god?"
Evo ga moj auto i kakve sam gledao,moj je odlican
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... s_18_tdci/