cena focus 2003
-
- Poruka: 24
- Član foruma od: petak, 6. apr. 2012. u 22:29h
cena focus 2003
Pošto nisam iz Srbije i nemam pojma kako je sa avtima kod vas zanima me, kolika bi bila cena za focus 1.6 benzinac 2003 godiste super ocuvan kod vas?..Ima li dosta izbora ili su redki takvi avti kod vas. Verujem da imate mali milijun uvoženog smeča sa "realnim" kilometrima....a kako je sa stvarno dobrim avtima..ima li toga ili više nema...
Bestia Nera
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: cena focus 2003
jel te zanima da nam ga prodas ili kako vec..?
-
- Poruka: 24
- Član foruma od: petak, 6. apr. 2012. u 22:29h
Pa vise onako informativno, imamo jedno kuci tog godista i mozda bi bio polako zreo za prodaju...milan_gt piše:jel te zanima da nam ga prodas ili kako vec..?
Bestia Nera
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
pa ispod 3000e ocarinjen na ime ako je hecbek sa 5v
- nenad031
- Poruka: 51
- Član foruma od: nedelja, 21. avg. 2011. u 11:29h
Sta mislite o ovom focusu, i koja mu je realna cena?
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... s_18_tddi/
- dax92
-
- Poruka: 7592
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ne znam samo od kad 1.8 TDDI ima lanac...
Nervira me kad ovako nasijaju auto za prodaju. Ja licno takve odmah izbegavam.

Nervira me kad ovako nasijaju auto za prodaju. Ja licno takve odmah izbegavam.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- oristic
- Poruka: 1041
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
Dax92,
zaboravio + covek da napise da je auto vozio stariji covek od 75 god. do pijace ....
ajd da ne ubijamo bas volju coveku, mozda je i dobar....
zaboravio + covek da napise da je auto vozio stariji covek od 75 god. do pijace ....

ajd da ne ubijamo bas volju coveku, mozda je i dobar....
- dax92
-
nista ga ne kosta da ode i pogleda auto, kao i da proba. Tad ce vise znati. Ovako na slikama je za moj pojam previse nasminkan.
Mozda je i baba vozila.
Mozda je i baba vozila.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- knez91
-
- Poruka: 2312
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Ja ne znam zasto se komplikuje toliko, kontaktiras dragomira, ili nekog drugog majstora da ode sa tobom da polgleda, i onda lepo odlucis.... A ne ovako, ko je vozio, zovi ciganku da taj dan gata da vidi da li su dizne ok, sta je sa zamajcem itd...nenad031 piše:Sta mislite o ovom focusu, i koja mu je realna cena?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Vozio ga pop samo nedeljom u crkvu, u kaseti je zaboravio bibliju.

- nenad031
Pa naravno da cu da odem sa mehanicarem da ga pogledam, auto lepo izgleda, a za mehaniku videcemo.
Vasi komentari su malo nekorektni, posto smo svi ovde drugari fordovci, a vi udarili fore i fazone, kao da sam pao sa kruske, jbg... Pitacu ga da nije pop zaboravio Bibliju u ladici...
Vasi komentari su malo nekorektni, posto smo svi ovde drugari fordovci, a vi udarili fore i fazone, kao da sam pao sa kruske, jbg... Pitacu ga da nije pop zaboravio Bibliju u ladici...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Mislim da je jako teško dati neko kvalitetnije mišljenje o bilo kom autu na osnovu nekih slika sa sajta. Auto je možda u savršenom stanju, a možda je i kanturina. Dok ne odeš da pogledaš lično i dok ti kvalitetan majstor ne da svoje mišljenje, džaba pričamo o tome. Ako ti išta znači, da ja sad Kupujem Focusa i da mi se potvrdi da je u ekstra stanju, ja bih dao blizu ovoga koliko traži, jer je jako teško naći baš dobar auto.
Meni su samo komentari ovog prodavca više nego smešni - ima kao lanac pa tu nema velikog servisa (važi, al za malo, lanac se kao nikad ne menja), auto je garažiran (on baš zna gde ga je prethodni vlasnik držao proteklih 9 godina) i slično...
Meni su samo komentari ovog prodavca više nego smešni - ima kao lanac pa tu nema velikog servisa (važi, al za malo, lanac se kao nikad ne menja), auto je garažiran (on baš zna gde ga je prethodni vlasnik držao proteklih 9 godina) i slično...

- dax92
-
+ onako kad namazu volan i plastiku u kolima da ne mozes da ga dodirnes.
Po mom nekom misljenju (koje mozda nije ispravno) takve prodavce koji tako ocigledno lazu i mazu treba izbegavati.
Po mom nekom misljenju (koje mozda nije ispravno) takve prodavce koji tako ocigledno lazu i mazu treba izbegavati.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Izvini , nista lose nisam mislio....nenad031 piše:Pa naravno da cu da odem sa mehanicarem da ga pogledam, auto lepo izgleda, a za mehaniku videcemo.
- nenad031
Bio, video, kupio... Zadovoljan.
Za par dana slike fokusaje.

Za par dana slike fokusaje.