neki Mondeo MK3
-
- Poruka: 31
- Član foruma od: ponedeljak, 20. feb. 2012. u 20:28h
Re: neki Mondeo MK3
@macaneli
pogledaj mi novi potpis!
pogledaj mi novi potpis!
... nemoj se puno opterecivati sa podacima i potrosnjom i mogucim kvarovima,tako neces nikad kupiti auto,nego ti uzmi auto koji ti se se svidja,pa da platis jagnjetinu da ubijes sve moguce malere
- shakal_86
- Poruka: 437
- Član foruma od: petak, 6. jan. 2012. u 10:01h
Druze on ti je najbolji post do sada dao.A vidim i da si ga i sam zapamtio.
Jbg ako hoces auto moras i da ga odrzavas.
Isto ti je kao da si se ozenio ako hoces da je zadrzis moras da joj kupujes stvari(da je odrzavas)
A moj savet ti je lepo uzmi diesel i nema da te boli glava.
Ja sam dugo bio protivnik diesela pre sam govorio nikada necu da uzmem diesel razlog je bio sto mi je smetao traktorski zvuk, ali jbg kada vidim koliko manje trosi onda zvuk zanemarim tako sto opicim muziku i gledam potrosnju na Board kompjuteru i uzivam.
A pogotovo ne bih uzeo benzinca mondeo zbog te fabricke greske sa karikama.Pa ima da ti izadje kao 2 Diesela.
Jbg ako hoces auto moras i da ga odrzavas.
Isto ti je kao da si se ozenio ako hoces da je zadrzis moras da joj kupujes stvari(da je odrzavas)
A moj savet ti je lepo uzmi diesel i nema da te boli glava.
Ja sam dugo bio protivnik diesela pre sam govorio nikada necu da uzmem diesel razlog je bio sto mi je smetao traktorski zvuk, ali jbg kada vidim koliko manje trosi onda zvuk zanemarim tako sto opicim muziku i gledam potrosnju na Board kompjuteru i uzivam.
A pogotovo ne bih uzeo benzinca mondeo zbog te fabricke greske sa karikama.Pa ima da ti izadje kao 2 Diesela.
Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''
- dax92
-
- Poruka: 7592
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
A i dizeli vise nisu sto su nekad bili. Sad je vrlo mala razlika izmedju benzinaca i dizela u zvuku, dok je pre 15 godina bila razlika za svetlosnu godinu.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ček, ček, zar ti ne reče da nemaš board kompjuter?shakal_86 piše:... i gledam potrosnju na Board kompjuteru i uzivam.

- shakal_86
Na fordu nemam ali imam na vectri 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Misliš Signum (tako si napisao u predstavljanju)?
Svejedno, ako je Signum 2.2 direkt, to je benzinac, koje ti je uživanje da gledaš na boardu potrošnju auta od 2200 kubika i 155 KS?
Svejedno, ako je Signum 2.2 direkt, to je benzinac, koje ti je uživanje da gledaš na boardu potrošnju auta od 2200 kubika i 155 KS?

- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
jedino uzivanje ako pusti nama kako mu trosi, pa mi da se tesmio i da uzivamo 

- shakal_86
Signum sam prodao jos pre nego sto sam dosao u srbiju a pre nedelju dana uzeo sam vectru C 1.9 cdti ja sam takav tip samo menjam auta.Mada otisli smo u veliki off vratimo se temi.Jel kolega odlucio koji ce auto???
-
- Poruka: 31
- Član foruma od: ponedeljak, 20. feb. 2012. u 20:28h
ne nadjoh na forumu cifru...
koliko kostaju originalne a koliko zamenske ili polovne dizne za tdci a koliko za tddi motore, recimo 2.0?
postize li se sta ciscenjem i koliko ono kosta?
koliko kostaju originalne a koliko zamenske ili polovne dizne za tdci a koliko za tddi motore, recimo 2.0?
postize li se sta ciscenjem i koliko ono kosta?
... nemoj se puno opterecivati sa podacima i potrosnjom i mogucim kvarovima,tako neces nikad kupiti auto,nego ti uzmi auto koji ti se se svidja,pa da platis jagnjetinu da ubijes sve moguce malere
- Neša
- VIP
- Poruka: 5041
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Testirao sam jedan Mondeo tddi 2002.g! Auto uzivo mnogo lepse izgleda nego na slikama. Po mom subjektivnom osecaju auto podivlja na 2000 obrtaja i bolje vuce od Pasata tdi PD 115ks,kao i od Focusa tdci 115ks samo sto je malo bucniji. Nije mi se svideo ruzan zvuk sistanja na 2000 obrtaja(neznam da li je to normalno ali je zvuk odvratan) i mali otvor prtljaznika. Mnogo mocniji osecaj u voznji u odnosu na Focusa. Inace ovaj primerak Mondea je jako zapusten.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Zelj@
- Poruka: 528
- Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 20:56h
Prijatelju, veliku si raspravu navukao na ovu temu,naravno svak ima svoj stav zavisno od iskustva ili sl.Neko vozi ili je vozio TDdi,TDci ili 2.0B, supština je da tu ima milion i jedan faktor tj. sve je relativno što reče Dr.Anštajn.Kako da ti kažem.....Mislim da pod br.1 i pod br. 1001 sve zavisi kakve si sreće, znaaaaaaš.Sve ostalo su već rekli momci u predhodnim postovima Kvalitet,kvantitet bla bla bla.
Što se mene lično tiče, zadnje što bih uradio je kupovina na domaćem placu,potražio bih u gradu ili okolini, dali ima neko privatno lice da prodaje traženi ili sl. auto, opet veće su šanse da saznaš nešto o autu,ili ako si finansiski sposoban da tražiš u inostranstvu tipa Germanija, ali da imaš nekoga pouzdanog ko će ga pregledati.Što se tiče Autoscout,ili Mobile.to je kao bukvar (ima i izuzetaka).Npr moje iskustvo od ranije a i od ljetos kad sam tražio auto po Švabiji,spremio sam 4000E da keširam auto i ubio se tražeći takav,ko je čitao moj post zna da nisam uspio naći.Jedini koji sam našao i zaljubio se na slici bio je sumnjiv prijatelju koji je išao da ga pregleda (Taj spada u one izuzetke)Ok,ja sam imo posebne želje Km do 170 000 Hečbek,TDci,Ghia itd.mada mislim da to nije prerviše zahtijevno.E to hoću da ti kažem ja ne mogu naći valjan auto za 4000e u Ger.a na placevima u Cg da biraš za te pare, i to ocarinjeni eeee.Lično sam ubijedjen da su većina tih automobila našminkani uredjeni da izgledaju lijepo za uvalit domaćoj mušteriji. Zato ti kažem domaći placevi su po meni zadnja opcija a opet(Sve zavisi kakve si sreće).
Što se mene lično tiče, zadnje što bih uradio je kupovina na domaćem placu,potražio bih u gradu ili okolini, dali ima neko privatno lice da prodaje traženi ili sl. auto, opet veće su šanse da saznaš nešto o autu,ili ako si finansiski sposoban da tražiš u inostranstvu tipa Germanija, ali da imaš nekoga pouzdanog ko će ga pregledati.Što se tiče Autoscout,ili Mobile.to je kao bukvar (ima i izuzetaka).Npr moje iskustvo od ranije a i od ljetos kad sam tražio auto po Švabiji,spremio sam 4000E da keširam auto i ubio se tražeći takav,ko je čitao moj post zna da nisam uspio naći.Jedini koji sam našao i zaljubio se na slici bio je sumnjiv prijatelju koji je išao da ga pregleda (Taj spada u one izuzetke)Ok,ja sam imo posebne želje Km do 170 000 Hečbek,TDci,Ghia itd.mada mislim da to nije prerviše zahtijevno.E to hoću da ti kažem ja ne mogu naći valjan auto za 4000e u Ger.a na placevima u Cg da biraš za te pare, i to ocarinjeni eeee.Lično sam ubijedjen da su većina tih automobila našminkani uredjeni da izgledaju lijepo za uvalit domaćoj mušteriji. Zato ti kažem domaći placevi su po meni zadnja opcija a opet(Sve zavisi kakve si sreće).