Poruka
od tika » nedelja, 2. okt. 2016. u 20:15h
Taj tip uvozi dosta automobila za sebe ali i za druge autoplaceve, a prodaje i kamione. Prošle godine sam i ja išao da gledam nekog Fokusa mk1 dizela iako me dizel baš i ne interesuje. Školjka kao nova, automatska klima i bord kompjuter. Tu i tamo po neka zamerka na eneterijer, npr, nije imao naslone za glavu pozadi a izgledalo je i kao da je vozačevo sedište menjano. Motor je lepo palio. Prvi put kad sam dolazio, gazda mi je rekao da na autu ništa nije pipano, da je takav došao i da garantuje za sve, da će on da ga otera u koji god hoću servis i td. Posle nekoliko dana, ponovo prođem tuda, vidim auto još nije prodat, svratim, ali gazda nije bio tu, nego popričam sa dvojicom radnika. Startujem motor, lepo radi, obrtaji dobri, dodam malo gas, pitam kakav je dim, onaj radnik kaže plavi. OK, veoma korisna informacija. Pustim klimu, ne hladi baš najbolje, ali nešto čangrlja. Primetim kroz rešetkicu da unutra skače neka plastika. Pitam odakle ta plastika, oni kao gledaju, primete je i oni i onda mi kažu da je menjan ležaj kompresora pre nekoliko dana. Dakle @montoya, tom gazdi ne treba verovati. Klasičan preprodavac a još ima i neki arogantan stav... A, da. Auto je bio oglašen kao tddi a bio je tdci. Kažem mu ja za tu grešku u oglasu, a on kaže da je neki radnik popunjavao oglas i da će to da ispravi i naravno da to nikad nije ispravljeno.