i meni je zapao za oko ovaj auto pa me interesuje sta si mislio kada si ovo napisao?totti piše:Prodavac D&J šped - uglavnom

i meni je zapao za oko ovaj auto pa me interesuje sta si mislio kada si ovo napisao?totti piše:Prodavac D&J šped - uglavnom
predni amorti i solje su boljka na c-maxovimaDRAGANFORD piše:Moja musterija je uzela c-max 2007god 2.ol benzinac za 6000eur sa predjenih 68000km.auto je servisiran u GM. ima ugradjen lpg. jedino sto ga buni je zadnji servis,menjani su prednji amortizeri i solje .
Imam iskustva sa D&J spedom.Moj im drugar dovozi aute iz Italije.I mog sam carinio kod njih.Ima krseva ali nista nisu bolji ni kod drugih dilera.D&J se razlikuje samo po cenama i sto ne sredjuje nista vec prodaje onako kako stignu.Uglavnom se prprodavci snabdevaju kod njega (malo srede nasminkaju i prodaju).Gledao sam tamo jednog focusa karavana 2006 i malo je falilo da ga uzmem.Bio je udaren sa strane izmedju krila i vrata pa mu se iskrivio i malo tocak.Da li je bilo do spone ili sta nisam uspeo da ustanovim.Imao je 215.000 km sto je bilo i realna kilometraza (redko ko sa dizelom prelazi ispod 30.000 godisnje)sem ovog udarenog sve je ostalo bilo u funkciji i ok.Mislim da je mogao da se sredi za nekih 400e a cena je bila za mene 2600e na oglasu 3300e.Jbg dok sam se ja smislio prodao se ali za te pare je bio bas da se kupi.S.Plava metalik boja (meni najlepsa)motor 1.6 tdci 90ks,nove gume sa alu felnama,naslon za ruku i sve ostalo sto ulazi u taj paket sem tempomata.branko1804 piše:i meni je zapao za oko ovaj auto pa me interesuje sta si mislio kada si ovo napisao?totti piše:Prodavac D&J šped - uglavnom
Ma u pravu si Toti nisam ja to pisao da bi njega branio.Svi lazu mazu i gledaju da prevare zato treba otvoriti 100 ociju.Svi su njemu odlicni i kilometraze male.Ja odem da vidim na kilometar satu pise 285300km a u oglasu 130000.Sto je u oglasu pisalo jedno a na satu drugo.Kaze dizali smo kilometrazu pa nismo vratili.Jbg.totti piše:Jedno je kad je auto očešan na 2, 3, 5, 10 mesta, pa se zato farba, a drugo je havarija koju plac svesno kupi za sredjivanje.
A za konkretnog C-maxa, D&J je napisao da je u odličnom stanju. Pogledaj makar samo slike (da ne idemo dalje šta mu još sve fali mehanički), pa reci šta je tu u odlično
Ne samo bregasta, već i turbina. Ali to stvarno nije pravilo, ima jako puno ljudi koji su zadovoljni sa tim motorima.Vladapetr piše:Pročitao sam da hoće da rikne bregasta ako se nije servisirao na manje od 20k km. Još neka boljka ili opasnost?