Ford Focus
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Moooooj Ford Fokus 1.8tddi
Za komsiju iz Sapca,tako se ne kupuje auto,racunajuci koliko sta kosta,vec jednostavno kupis sta ti se svidja i sta zelis... 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Famos
- Poruka: 32
- Član foruma od: utorak, 12. jan. 2010. u 22:59h
- Kontakt:
Posle 173 kupljena i prodata auta da i mene neko nauči....e neka si me.......Lako bi to bilo ako je pitanje samo šta želim...ali nije samo tomacaneli piše:Za komsiju iz Sapca,tako se ne kupuje auto,racunajuci koliko sta kosta,vec jednostavno kupis sta ti se svidja i sta zelis...

Iskreno Bentley Coupe,Lambo Gallardo....veća bi mi bila garaža nego kuća....
Nego 'ajde da skupim za novog Accorda kupea ili A7 može i A5,a možda i Q7 V12 TDI...mator sam ,pa bi 'prist'o i na poslednjeg v12 iako gajim malu bebu koja 02 napuni godinu dana,a još ih troje imam tužan...znaš ti koliko je to auta

A i bar naučih za ovolike godine da je jadna glupost davati veće pare za auto pored toliko stvari u životu.....dva puta sam ostajao u životu bez auta i najbolje živeo...u kolima niti koga vidim niti da pozovem na kafu....

- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
Re: Ford Focus
famos...a jesi li razmisljao o kupovini bicikla?

Poslednja izmena: stefan milanov, na dan petak, 8. jul 2011. u 09:26h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- macaneli
- VIP
1. ne razumem osobe koje pisu velike postove bez nekog smisla,kao da si u konfliktu sa samim sobom.Famos piše:Posle 173 kupljena i prodata auta da i mene neko nauči....e neka si me.......Lako bi to bilo ako je pitanje samo šta želim...ali nije samo tomacaneli piše:Za komsiju iz Sapca,tako se ne kupuje auto,racunajuci koliko sta kosta,vec jednostavno kupis sta ti se svidja i sta zelis...![]()
Nego 'ajde da skupim za novog Accorda kupea ili A7 može i A5,a možda i Q7 V12 TDI...mator sam ,pa bi 'prist'o i na poslednjeg v12 iako gajim malu bebu koja 02 napuni godinu dana,a još ih troje imam tužan...znaš ti koliko je to autaPlus nalepnica 'beba u autu'...to bi na Q7 V12 morao da nalepim ako bi neko pored 555ks i video šta je prošlo...Ma Ford,'ebeš zamajce...morao sam nešto pitati kako bi me prihvatili kao svoga...
A i bar naučih za ovolike godine da je jadna glupost davati veće pare za auto pored toliko stvari u životu.....dva puta sam ostajao u životu bez auta i najbolje živeo...u kolima niti koga vidim niti da pozovem na kafu....
2. ne razumem osobe koje lazu da bi ih neko prihvatio,verovatno su te osobe nesigurne u sebe ili imaju neki strah.
3. podsecas me na djomlu

Poslednja izmena: macaneli, na dan petak, 8. jul 2011. u 10:54h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Famos piše:Posle 173 kupljena i prodata auta da i mene neko nauči....e neka si me.......Lako bi to bilo ako je pitanje samo šta želim...ali nije samo to![]()
Nego 'ajde da skupim za novog Accorda kupea ili A7 može i A5,a možda i Q7 V12 TDI...mator sam ,pa bi 'prist'o i na poslednjeg v12 iako gajim malu bebu koja 02 napuni godinu dana,a još ih troje imam tužan...znaš ti koliko je to autaPlus nalepnica 'beba u autu'...to bi na Q7 V12 morao da nalepim ako bi neko pored 555ks i video šta je prošlo...Ma Ford,'ebeš zamajce...morao sam nešto pitati kako bi me prihvatili kao svoga...

Druže, shvatili smo da si ti neviđeno-velika-faca-sa-oklopnim-džipovima-mlaznim-avionima-i-turbo-kamionima-koja-zna-sve-o-svemu-i-kakva-mi-nikada-nećemo-biti i imaš potpuno superioran avatar da nas podsetiš na to, nego... da li si razmišljao o pisanju bloga? Ono... kapiram da bi imao zavidan broj čitalaca - tvoje ogromno iskustvo i znanje bi i te kako pomoglo mlađim naraštajima da pronađu svoj put u životu.
Pošto smo generacija i tek sad shvatam šta sam sve propustio u životu, izvinićete me svi ako se neko vreme ne budem javljao na forum, idem da se

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
a bio je cool tipfancy piše: izvinićete me svi ako se neko vreme ne budem javljao na forum, idem da se

- Famos
- Kontakt:
@ za dvojicu kondoma od kojih je jedan utripovao da su s.mitrovica i genova komšiluk Šapcu
To što ti pričaš ja nisam rekao,osim ako si mi obilazio profil i tražio web stranu,tripuješ da si na dating sajtu,tražiš ženu koja te ne vara ili nekog da ti kupuje lekove,jer ti sa toliko godina već nije dobro,pa shvatio da naprasno moraš to da izjaviš što si izjavio ili bolje reći ubedio me u svoju mišju genezu.Ne treba ja da prodajem ništa da bih bio nešto što ti nisi niti možeš biti.
Kako meni ne smeta kako bilo ko piše osim u šali ako nekom pomenem nešto,ne bežeći ni od,koliko hoćeš,zezanja na moj račun,tako bi i ti trebao da se ponašaš.
Tvoj post mada ti se niko nije obratio pokazuje osobine koje pripisuješ meni,a nemaš blage veze šta sam napisao,u kom kontekstu,pošto ne vidiš već najbolje,čitaš površno i jedva čekaš da nekog napušiš.
Prijatelju moj,zapamti jedno: Nemoj napušavati nikoga tj. onog kojeg ne bi napušavao na ulici ili u lokalu nemoj ni ovde.Ovako ostavio si utisak nekog koga svi uglavnom napušavaju,pa mora na nekom zgodnom da istrese svoju frustraciju.
A ti idi pa bloguj ali prethodno moraš naučiti da sastaviš prosto proširenu rečenicu...to su mesta za patnju i pričanje samim sa sobom,samo si me podsetio...
Samo ti uživaj i malo me zaobiđi jer te usta ne uzimam,a ti bi izgleda da meni nešto uzmeš u usta što je lako s tim da prethodno opereš zube,tj. kupi kaladont ako znaš šta je to...
To što ti pričaš ja nisam rekao,osim ako si mi obilazio profil i tražio web stranu,tripuješ da si na dating sajtu,tražiš ženu koja te ne vara ili nekog da ti kupuje lekove,jer ti sa toliko godina već nije dobro,pa shvatio da naprasno moraš to da izjaviš što si izjavio ili bolje reći ubedio me u svoju mišju genezu.Ne treba ja da prodajem ništa da bih bio nešto što ti nisi niti možeš biti.
Kako meni ne smeta kako bilo ko piše osim u šali ako nekom pomenem nešto,ne bežeći ni od,koliko hoćeš,zezanja na moj račun,tako bi i ti trebao da se ponašaš.
Tvoj post mada ti se niko nije obratio pokazuje osobine koje pripisuješ meni,a nemaš blage veze šta sam napisao,u kom kontekstu,pošto ne vidiš već najbolje,čitaš površno i jedva čekaš da nekog napušiš.
Prijatelju moj,zapamti jedno: Nemoj napušavati nikoga tj. onog kojeg ne bi napušavao na ulici ili u lokalu nemoj ni ovde.Ovako ostavio si utisak nekog koga svi uglavnom napušavaju,pa mora na nekom zgodnom da istrese svoju frustraciju.
A ti idi pa bloguj ali prethodno moraš naučiti da sastaviš prosto proširenu rečenicu...to su mesta za patnju i pričanje samim sa sobom,samo si me podsetio...
Samo ti uživaj i malo me zaobiđi jer te usta ne uzimam,a ti bi izgleda da meni nešto uzmeš u usta što je lako s tim da prethodno opereš zube,tj. kupi kaladont ako znaš šta je to...

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21494
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Hebeš google pitajte famosa.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Famos
- Kontakt:
Samo o balistici,elektronskom ometanju i VIP obezbeđenju...može i o marketingu Pa kolega primetio si da ja pitam za zamajac pretpostavljajući da neko zna i radi to...Što se tiče dijagnostike,da se proveriti,mnogo davno sam uvozio launch,ali sam znaš da dijagnostiku skoro više upotrebljavaju oni koji nisu nikada skinuli glavu motora ili ne daj Bože radili generalnu istom,nego oni koji su majstori,ali došlo vreme da se bez dijagnostike ne može.Eprom kodovi ne moraju da imaju veze sa dijagnostikom za auto,radi se o čistoj radio elektronici koja delom zapadne,pa se može odraditi na tabli auta ponešto.Markedjani piše:Jebeš google pitajte famosa.
Čovek se uči dok je živ.Ako nemaš informacije kao da nemaš ništa...osim ako potrošiš život na nekom fakultetu i posrećiš se stipendijom multinacionalne kompanije u kojoj jest' da imaš ogromnu platu,ali i dalje učiš i nemaš slobodnog vremena ni za decu ni za ženu.Usput nemam ništa od toga...
Ono što sam znao pre 2 godine i sada je kao nebo i zemlja...u nekim oblastima samo,a slučajno se radi o stvarima za koje moraš da potpišeš da ćeš snositi posledice ukoliko poslovna tajna to više ne bude,ne računajući da se to prodaje uglavnom državama i određenim ministarstvima.

- macaneli
- VIP
Molim crvene da me banuju,jer pricati sa nekim ko ima 40 i kusur godina,a pise ko da ima 20,ne vodi nicemu,udarite mi jedan
i da idem u cosak da se stidim...

- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
“The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.”Famos piše:@ za dvojicu kondoma
Ben Obi-Wan Kenobi
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Nebi da bas prekidam ovako ljubaznu diskusiju.
ovo nije recnik nekoga ko se tako predstavljaFamos piše:@ za dvojicu kondoma od kojih je jedan utripovao da su s.mitrovica i genova komšiluk Šapcu
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Famos
- Kontakt:
Kondom je toliko svrsishodna naprava i sa toliko reklame u svetu da to više i nije uvreda,već više tepanje ili od milja kako se već kaže.Dragomir piše:Nebi da bas prekidam ovako ljubaznu diskusiju.ovo nije recnik nekoga ko se tako predstavljaFamos piše:@ za dvojicu kondoma od kojih je jedan utripovao da su s.mitrovica i genova komšiluk Šapcu
Hvala onom 'komšiji' što je okarakterisao moje pisanje kao nekog od 20 godina...e što nisi žensko da ti zahvalim kako i dolikuje.

Nego G-dine Dragomire nije ovo Skupština da toliko budemo tolerantni...

Nego najlepši Fokus 2.0 TDCi u oglasima naprasno je pojeftinio za 500-1000e,ne mogu da ga nahvatam baš i pamtim cene od pre 20 dana.Nije karavan,trokraki volan i sony muzika,,,nego ona fabrička CD6000 takođe koja ide u Fokusa prima mp3 kao ova SONY-eva ili ne ???
I dalje je najbolji i najveći izbor kod Fokusa 1.6 TDCi sa 90 ali ima dosta i sa 109/110ks.Reče da je razlika u turbini i softveru ? Na gore ili na bolje zna li se,tj. šta je praksa pokazala?

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Znam da nije skupstina pa zato treba birati reci da nelicimo na skupstinu
i ako odgovaras na predhodni post nije potrebno ga citirati.
CD6000 neprim mp3
Bolji je tj manje se kvari 90 ks(manje je isforsiran)
i ako odgovaras na predhodni post nije potrebno ga citirati.
CD6000 neprim mp3
Bolji je tj manje se kvari 90 ks(manje je isforsiran)
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Famos
- Kontakt:
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Slazem se sa Dragomirom da ovakav 'nacin obracanja' nije primeren ovom mestu pa bih zamolio da se izbegava ubuduce.Dragomir piše:Nebi da bas prekidam ovako ljubaznu diskusiju.ovo nije recnik nekoga ko se tako predstavljaFamos piše:@ za dvojicu kondoma od kojih je jedan utripovao da su s.mitrovica i genova komšiluk Šapcu
Razumem da svako ima svoj stav, nacin pisanja i metod obracanja drugima, ali treba ipak obratiti paznju, jer nesto sto nekima deluje kao 'logicno' i 'obicno' moze da bude uvredljivo i nepristojno.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- van
- VIP
- Poruka: 9040
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Мене подсећа на DJ Simo-a.
Треба да се уведе нека статистика у базу форума , да се види у коме проценту се појављују овакве појаве .
Треба да се уведе нека статистика у базу форума , да се види у коме проценту се појављују овакве појаве .
- Famos
- Kontakt:
A šta sam ja to tvrdio da jesam,a nisam i šta si ti da mi sudiš,ni meni ni bilo kome.To o ciframa pusti prazne priče jer ti da si elektroničar što ja nikada nisam bio niti ću,kao ni majstor za automobile,ne bi guglovao i davao info šta je eprom.Samo znam da se taj termin koristi ukoliko je potrebno očitavati kilometražu.sibi piše:Kod forda (i 2011) kilometraza se nalazi samo u tabli. I to unutar eeprom-a izdvojena od ostale memorije.
Na odredjenim lokacijama unutar tog eproma je i predjena kilometraza, "vraca" se tako sto se te vrednosti zamene drugim (trazenom kilometrazom).
I NEPOSTOJI NACIN DA SE VIDI STA JE NA TIM LOKACIJAMA RANIJE BILO, ODNOSNO DA SE VIDI STVARNA KILOMETRAZA.
Sa originalnom dijagnostikom se vidi odredjena greska koja pokazuje da je bilo prekida na komunikaciji tabla-ecu. Ova greska ne mora 100% da znaci da je vracanje kilometraze u pitanju ali je vrlo verovatno. Ovo vazi samo za novije modele.
Na zalost nikad necemo saznati koliko su nasi automobili stvarno presli i nemoj da vas iko zaludjuje.
@FAMOS
Dajem otvorenu ponudu (cifru odredi sam) za ocitavanje "stvarne kilometraze" na fordovima bilo kojom dijagnostikom, skidanjem i iscitavanjem eeproma ili drugim "eprom kodovima" (ako se ne varam taj termin si upotrebio)
Da si ono sto tvrdis da jesi i da se imalo razumes u elektroniku (a tvrdis mnogo vise) ne bi koristio tehnicke termine koje koristis. A o osnovnoj kulturi da ne pricamo.
Ne znam sto su ti moderatori ovoliko tolerisali, mozda ih podsecas na grofa i djomlu. Nema ih pa smo ih uzeleli.
Pošto je u Nemačkoj krivično delo sakrivanje prave kilometraže,na placu (pod uslovom da isti ne drži neko sa naših prostora i drugih naviklih na falsifikate i prevare) ti lepo sa laptopom očitaš kilometražu,pa ako sam i bio u zabludi saznaćeš istinu.Usput šta je to u čemu je Ford izuzetak od drugih i nabroj onda sve ako si zaista stručnjak kojima ne može da se očita prava kilometraža.Eto nazvaćemo Grand Motors i pitati mogu li oni,a ako ne mogu ja ću priznati da sam bio u zabludi.
To o kulturi ostavi za svoju kuću,a ne NIČIM IZAZVAN pišeš šta sam i da li sam i na koga te podsećam,jer si video kolege kako napadaju samo zato što mi auto u avataru košta 385000e i što isti možeš stvarno da kupiš od mene jeftinije od firme koja ga pravi u Kanadi,a njih pitaj zašto i kako to mogu.
Ako hoćeš da mi naudiš bilo verbalno bilo fizički moja adresa i telefoni su dostupni i preko ovog sajta i na Google.Uzdržaću se od 'klekni i obraduj usta' jer sam obećao administraciji da ću takve kulirati,ali i da ne mogu trpeti javno iznošenje 'podsećaš na Kurtu i Murtu' , ko si šta si i da li sam ono što jesam ili sam ono što nisam...Ne mogu zbog moje četvoro dece,inače da sam sam pljujte koliko hoćete ne bi ni primetio.Tebe ionako čovek verovatno može d aprimeti na ovom i sličnim mestima.Ako te nerviram napuši me preko p/p,a ovako je već pokušaj da poniziš i uniziš mada si već sam takav čim ti to palo na pamet.Idi gugluj i dalje o epromima kada si već zaludan,a mene iskreno ne interesuje više da li se očitava km na Fordu,ima ko je nadležan i za to.I biraj reči koje stavljaš usta kada se obraćaš ili dolaziš u goste mada te niko nije zvao...Ulepšaj mi dan još kojom naučnom disertacijom i čuvaj te pare što si spreman da uložiš samo da bi mene koga niti znaš niti poznaješ ubedio ili šta si već naumio.
A kome je to km u gepeku kada već sklapaš tako rečenice kolegasibi piše:Kod forda (i 2011) kilometraza se nalazi samo u tabli. I to unutar eeprom-a izdvojena od ostale memorije.
Na odredjenim lokacijama unutar tog eproma je i predjena kilometraza, "vraca" se tako sto se te vrednosti zamene drugim (trazenom kilometrazom).
I NEPOSTOJI NACIN DA SE VIDI STA JE NA TIM LOKACIJAMA RANIJE BILO, ODNOSNO DA SE VIDI STVARNA KILOMETRAZA.
Sa originalnom dijagnostikom se vidi odredjena greska koja pokazuje da je bilo prekida na komunikaciji tabla-ecu. Ova greska ne mora 100% da znaci da je vracanje kilometraze u pitanju ali je vrlo verovatno. Ovo vazi samo za novije modele.
Na zalost nikad necemo saznati koliko su nasi automobili stvarno presli i nemoj da vas iko zaludjuje.
@FAMOS
Dajem otvorenu ponudu (cifru odredi sam) za ocitavanje "stvarne kilometraze" na fordovima bilo kojom dijagnostikom, skidanjem i iscitavanjem eeproma ili drugim "eprom kodovima" (ako se ne varam taj termin si upotrebio)
Da si ono sto tvrdis da jesi i da se imalo razumes u elektroniku (a tvrdis mnogo vise) ne bi koristio tehnicke termine koje koristis. A o osnovnoj kulturi da ne pricamo.
Ne znam sto su ti moderatori ovoliko tolerisali, mozda ih podsecas na grofa i djomlu. Nema ih pa smo ih uzeleli.

- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Ovu temu treba zatvoriti.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Moze
Dacia kupljena 

- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
famos, nisi u skorije vreme posecivao licnog lekara?????
PS nisi mi odgovorio na pitanje, da li si razmislio o kupovini bicikla??

PS nisi mi odgovorio na pitanje, da li si razmislio o kupovini bicikla??

- Famos
- Kontakt:
Sam svoj lekar...ksalol ili xanax,kako kad,već dugi niz godina...
A bicikl sam planirao da kupim od tebe pošto si očito istim prevoznim sredstvom fasciniran i ako i ne budeš imao n alageru neki za mene,ja ću te svakako pitati za savet...
A 7 dana banovanja...sve vreme sam čitao Crvenog Bana od Vuka nam Karadžića...
p.s. pošto nekima smeta Vitez od 8,6 tona u avataru,promeniću ga u neki morski od prošle godine sa crvenim gaćama...
A bicikl sam planirao da kupim od tebe pošto si očito istim prevoznim sredstvom fasciniran i ako i ne budeš imao n alageru neki za mene,ja ću te svakako pitati za savet...
A 7 dana banovanja...sve vreme sam čitao Crvenog Bana od Vuka nam Karadžića...

p.s. pošto nekima smeta Vitez od 8,6 tona u avataru,promeniću ga u neki morski od prošle godine sa crvenim gaćama...

- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
...eh, ljudima nikako udovoljiti, sad ce se naci neko kome ce i crveni sVorc da smeta 

- Famos
- Kontakt:

2.0 TDCI 2006.god. 136ks /zvanično deklarisanih/ , a po merenju na Italijanskom testu AUTOMOBILISMO-preneo B92 ili Vrele Gume ne znam tačno gde pročitah- celih 150ks i otuda na uporednom testu Alfe 159/150ks ; BMW 320D ; ASTRE H i ostalih jedino je BMW 320D/150ks u mogućnosti da mu parira.Multilink vešanje kao prednost i ležanje ne pominjem.
Za razliku od mog prethodnog crnog sa 3 vrata,ovaj ima podešavanje volana i po dubini;ksenone;podešavanje farova;hromirane oznake na patosnicama;digitalnu klimu;pravih 142000km;garanciju na motor 1 godinu........čeka me do srede-petka prvih koji dolaze,ako se ne predomislim

Koliko primetih pločice bi trebalo menjati odmah,a rekao bih i silen blokove pozadi ako se to tako zove.
Pitao bih kolegu majstora D. koliko me košta sve to uz veliki servis...biće to prvi veliki servis koji sam dobrovoljno uradio u životu

Zaboravih i da mu je hromirano sve oko kugle menjača,a to se i vidi....
I prodaje li Grand Motors SONY MP3 il' ima neko na lageru,pa da menjam uz doplatu ?