Djole piše: ↑nedelja, 5. jan. 2025. u 14:09h
Jel ti misliš da za 1000e možeš na dizelu da zameniš nesto puno stvar? Kvačilo sa plivajućim zamajcem ti je 500-600e ...da uradiš kvalitetan veliki servis blizu si te hiljadarke.. a ono malo nesto na trapu, neki silen blok, kugla eventualno pločice bez diskova ide to daleko .. a još ako se prospe turbo posle nekoliko dana -meseci ima tu još x stvari... Dizel ako ne znaš da je neko ugurao neke pare u njega u prethodnom periodu je ko narkoman u kući.
Nemas pojma realno. Takav auto onda ne vredi ni 1500e. Ovaj sto sam ja uzeo za 2000e je odradjen veliki i mali servis, amortizeri, trap i dizne, neregistrovan pa cu sada da ga registrujem. Takodje brljavi MAF senzor pa sam uzeo i to da ocistim pa cu da ga zamenim (sam) ako i dalje brljavi, nov je oko 6000din, izuzetno lako se menja.
van piše: ↑ponedeljak, 6. jan. 2025. u 09:18h
Ја сам 2016. купио фијесту 2007. 1,4 тдци са 135 000 км на сату ( ако је тачно) за 2650 евра . Ауто је био мало изгребана и није био козметички перфектан , али како се возио и генерално стање возила је било супер . Е она је 68 кс и не уклапа се у твој засмиса , додуше сада има 90 кс па улази у твоју категорију , мада то је небитно . Елем ти си 9 година раније купио исто фијесту за 4000 евра . Ако поредиш квалитет тих фијеста из 90тих и ових из 2000их , разлика је огромна . Бар у ономе што си поменуо , лимарија . Ове из 90тих труле , оне из 2000их и не тако често ако их поредиш са тим старијим верзијама .
Не разуме ту потребу да је ауто са преко 90 кс . Јел хоћеш да се тркаш или да тераш са 100 на сат пун ауто узбрдо ? Возио сам летос гранде пунта 1.2 , ауто не иде никако , али је страва за вожњу . Како је подешен , како амортизује , како се лако вози , потрошња . Феноменалан ауто , а у принципу је јефтино срање , које је ултра просто за одржавање . Овај што сам ја возио је 2006 годиште са 280 000 на сату , ја сам био одушевљен какав је осећај , јер сам очекивао да је ауто распад , јер је споља такав , сав изгребан и исчукан и 1,2 са толико километара , а осећај у вожњи је јако близу новом аутомобилу . Гледај гранде пунта
Trebao mi je jaci, jer spram kako voze pojedini nemam ja vreme da se zajebavam sa njima i njihovim razvlacenjem u voznji, neka idu na poligon pa tamo neka se uce, a ne u gradu. Znaci kad auto ima dovoljno snagu da povuce kad treba. Punto i Grande Punto sam vec probao i nije za porediti sa ovim Focusom pa i sa starijim i novijim, Focus je pojam za Punto. Potrosnja takodje i na staroj FIesti i Focusu prakticno ista, ali Focus duplo jaci, ali i 3x skuplji za servisiranje, zato sam i uzeo ovaj kom je makar odradjen veliki i mali servis i dizne tako da me ne boli tu glava dal ce biti nesto. Kad budemo menjali Fiestu, vrv cu gledati isto Fiestu 2005 pa nagore od 90ks ili benzin. To cemo tek da odlucimo kad budemo resili dal ce da radimo generalku na nasu Fiestu ili cemo da je prodamo pa da doplatimo za noviju.