Opet ja...

Naleteh na ponudu na koju ne znam kako da odgovorim...
Radi se o C-max 2006 1.6 TDCI 90hp.
Prodaje ga covek kog ja znam od malih nogu.
Vrhunski majstor za automobile,covek koji je sa ocem od malih nogu poceo da se bavi tim poslom iz kucne garaze pre mnogo godina i danas imaju savremenu radionicu.Njega i negovu porodicu prati samo dobar glas od kako ja znam za njih.Ovog Maxa sam gledao danas,auto izgleda fantasticno.Nema korozije nigde,unutra je stvarno ocuvan.
Kvacilo hvala skoro odmah pri pustanju,mirno radi.
E sad o onome sto mi je rekao za auto.
Filteri i ulje zamenio on i kaze da sam sto se toga tice miran narednih 15 000km sigurno.
U knjizici pise da je menjan zupcasti kais na nekoj kilometrazi otprilike pre 20 000km i isto to pise na poklopcu motora i na poklopcu motora pise i nesto 'turbo' koliko sam uspeo da procitam posto je pisalo markerom i bas se slabo vidi,e sad pretpostavljam da je radjena turbina.
Na satu pise nesto vise od 155 000km da je presao pa me to sada malo baca u sumnju.
Rekao mi je da mu je to tacna kilometraza i da mu ne pada na pamet da blati porodicno ime zbog gluposti ali opet mi malo MALO 155000 za 12 godina.Inace,uvezen iz Nemacke.
I pokazao mi je da ide beli dim kad ga je uplaio ali da je to od vlage jer je stajao napolju.
Ceni ga 3300e bez ikakvih ulaganja.
Molim strucnjake za savet.....