Izolacija je loša, taj isti motor u Alfi je 30% tiši u kabinipopovicvl piše: taj motor je veoma veoma veoma bucan ili je izolacija na nivou juga.

Izolacija je loša, taj isti motor u Alfi je 30% tiši u kabinipopovicvl piše: taj motor je veoma veoma veoma bucan ili je izolacija na nivou juga.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Tako je!Fokus 1 t.j. mk1 otpada sigurno zato što je poprilično manji iznutra i od Stila i od Fokusa mk2,a meni treba komforan auto.I nisam lud za brzom vožnjom i preticanjima,ali opet ne bih voleo da se auto vuče kako baba...pa samim tim ne znam još uvek koji motor!Naravno da bude što pouzdaniji i jeftiniji za održavanje!?totti piše:Čovek traži auto od 2005 godišta, tako da Mk1 i tddi otpadaju![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
A koje godište je taj mondeo mk 3 t.j. od kog do kog godišta se pravi?Da bih znao šta da pogledam!Dusan64 piše:Slazem se sa Milanom,Mondeo mk3 je ono sto treba da gledas. Nikako nije skuplje odrzavanje od Focusa,nemoj da verujes svakome.
Ja ne bežim ni u čemu ni od jednog brenda niti modela koji se pokaže dobro!Za forda Fokusa mk1 sam čuo da je dosta dobar,ali mi je čini mi se za skoro celu klasu manji prostor kod vozača i suvozača(vozio sam se i u Fokusu mk1 i u Stilu) u odnosu na Stila i Fokusa mk2!Volim što komfornije automobile,a i Imam 190 cm i 97 kg.I kao drugo želim da mi automobil bude i što noviji t.j. od 2005 god i mlađi!Da mi primanja dozvoljavaju znam sigurno šta bih kupio,ovako moram maksimalno racionalno da razmišljam pa se zato sve svelo na ova dva modelajapanac piše:meni se cini da ti bas neces forda...ako u fokusu mk1 nema mesta ja neznam gde ima,bolja ti je solucija dacia sandero od tog stila...
Hvala,pogledaću!dax92 piše:Od 2001-2007 godine, uz 2 redizajna 2003 i 2005 godine.