Tacno. Gospodjin Pug sa HDI motorom vozimo tako vec neko vreme.
Par pitanja oko cene/isplativosti za nekoliko Forda
- nemanja93
- Poruka: 303
- Član foruma od: petak, 9. dec. 2016. u 08:39h
Re: Par pitanja oko cene/isplativosti za nekoliko Forda

Focus mk2.5, 1.6 TDCI (90hp) - Panther Black
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4931
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Neka malo volimo mi entuzijazisteNikola312 piše: ↑nedelja, 19. jan. 2025. u 15:51hPoštovanje je dvosmerna ulica, pristupio si forumu da potražiš savet, a odmah si krenuo da truješ i pametuješ, čudi me kako si do sad opstao ovde.gare87 piše: ↑nedelja, 19. jan. 2025. u 15:24hJaci je od ovih drugih sto su ovde preporucivali gde uopste nisam ni trazio preporuku za tako nesto. To vi sto se glupirate i pisete idiotske gluposti, slobodno ste mogli da preskocite temu, a na da pisete gluposti koje niko nije ni pitao ni trazio.Djole Focus TDCI piše: ↑nedelja, 19. jan. 2025. u 15:18hPlus jak motor, da se ne zajebava sa ovima sto sporo voze.![]()

Normalno to je silaDjole Focus TDCI piše: ↑nedelja, 19. jan. 2025. u 15:18hPlus jak motor, da se ne zajebava sa ovima sto sporo voze.![]()

-
- Poruka: 24
- Član foruma od: utorak, 27. feb. 2024. u 22:19h
A sta je onda ako nije Maf?sarabo piše: ↑nedelja, 19. jan. 2025. u 15:38hAko imaš štucanja na ubrzanju onda ćeš da se usrećiš sa čišćenjem MAF-agare87 piše:Uzeo sam Focus 1.6 109ks.
Ajde slikacu i postavicu sutra, taman je nedelja. Ono sto zeza je MAF senzor koji trebam da ocistim. Iskljucio sam ga danas da probam kako ide auto, i sa njim iskljucenim nema onako da stucne kad ubrzava ponekad. Tako da definitivno treba da se ocisti, ili zameni ako opet baguje. Nema da dimi nazad, nema nista, dizne su vec bile sredjene i tu isto nema da curi nista.
Poslato sa REA-NX9 pomoću Tapatoka