Ford Scorpio
-
- Poruka: 26
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 15:55h
Ford Scorpio
Molio bih poznavaoce da mi kazhu koji od modela ovog vozila ispunjava Euro 3 standard...
takodje me interesuje da li u paleti Fordovih vozila postoji model koji mozhe da mu konkurishe cenom, udobnoshcju i pouzdanoshcju...
Dvoumim se da polako sredim Sierru i da je udam za neke parice (ili mozhda ne sredim i dam za manje love) i uvezem iz inostranstva auto... naravno kvaka 22 je da mora da bude euro 3....
Hvala vam unapred....
takodje me interesuje da li u paleti Fordovih vozila postoji model koji mozhe da mu konkurishe cenom, udobnoshcju i pouzdanoshcju...
Dvoumim se da polako sredim Sierru i da je udam za neke parice (ili mozhda ne sredim i dam za manje love) i uvezem iz inostranstva auto... naravno kvaka 22 je da mora da bude euro 3....
Hvala vam unapred....
- dule0911
-
- Poruka: 13654
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Ford Scorpio
Nijedan Scorpio nije euro 3. Pravio se do 1998, e sad moguce je da su neki modeli ispunjavali euro 3 standard ali je on zvanicno u Evropi bio uveden 2000. tako da sumnjam.
Mondeo mk3 moze da bude neka zamena za njega, a ispunjava euro 3.
Mondeo mk3 moze da bude neka zamena za njega, a ispunjava euro 3.
Fiesta!!
-
Bash iz tog razloga pitam za Eur3 jer sam ubedjen da sam video oglase za modele gde pishe "katalizator: eur3"
Taj standard je uveden 1999 i koliko se secjam bilo je proizvodjacha koji su se busali u grudi da su Eur3 i pre uvodjenja standarda....
Apropo mondea, ocekivao sam takav odgovor ali imam specifichan utisak (mozhda lazhan) da su po udobnosti i ceni odrzhavanja skuplji od Scorpia posebno tih modela od '96 pa do kraja... ali dobro... Mondeo i jeste logichan nastavak te priche...
Kakva su iskustva sa ovim fokusima iz 2000tih, karavan verzije? Udobno li je to?
Taj standard je uveden 1999 i koliko se secjam bilo je proizvodjacha koji su se busali u grudi da su Eur3 i pre uvodjenja standarda....
Apropo mondea, ocekivao sam takav odgovor ali imam specifichan utisak (mozhda lazhan) da su po udobnosti i ceni odrzhavanja skuplji od Scorpia posebno tih modela od '96 pa do kraja... ali dobro... Mondeo i jeste logichan nastavak te priche...
Kakva su iskustva sa ovim fokusima iz 2000tih, karavan verzije? Udobno li je to?
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
e i ja mislim da sam video da su 98 godiste ,neki euro 3,pos svici i svabiji
pitaj nekog speditera ,mozda moze da se provuce
kad je bilo ono sa uvozom crnogoraca ,ja sam gledao buljave od 1.500-2.500evra su bili buljavi od 40-90.000km ko case ocuvani
u opisu je negde pisalo euro 3 ,mada je i meni sumnjivo ,mozda su neki dodatni katalizatori ili za njihovo trziste .Neka fora postoji sigurno.
pitaj nekog speditera ,mozda moze da se provuce

kad je bilo ono sa uvozom crnogoraca ,ja sam gledao buljave od 1.500-2.500evra su bili buljavi od 40-90.000km ko case ocuvani
u opisu je negde pisalo euro 3 ,mada je i meni sumnjivo ,mozda su neki dodatni katalizatori ili za njihovo trziste .Neka fora postoji sigurno.
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8417
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa Focus je udoban, mada nikad neće biti kao Scorpio. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ace1 piše:e i ja mislim da sam video da su 98 godiste ,neki euro 3,pos svici i svabiji
pitaj nekog speditera ,mozda moze da se provuce![]()
to sto pise na sajtovima euro 3 to vazi za njihovo trziste da zadovoljava neke zakone o zagadjivanju sredine, nije euro 3,mada moze i biti 2001 ako su cike iz zavoda ustali na levu nogu nece proci nista taj dan
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Jedno je da li je motor EURO 3 ili zadovoljava emisiju izduvni gasova EURO3.Zakon kaze da se moze uvesti samo auto koji je fabricka deklarisala kao EURO 3
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- macaneli
- VIP
tako bi trebalo ali ajd objasni onom ciki u zavodu da ima euro 3 motor ako ON tvrdi da nema i nece da da potvrdu ( iz iskustva znam )
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- macaneli
- VIP
upravo to 

-
Zna li se broj tog zavoda ili link ka sajtu... da ih lepo zovem i proverim sta kako zashto i "koliko"?