@Markeđani, gledao sam onog Fokusa, fantastičan je zaista, ali 6000 je plafon (nategnuti, morace i neki kredit da zalegne). Fokus se meni isto više svidja, ali vodim se logikom da ako uzmem mlađi auto da ću smanjiti verovatnoču da budem nasankan. Fokus 2010 godište je na žalost van svakog mog domašaja, tako da mi ostaje Fiesta. Ajd da vas zamaram još malko, juče sam, kao što rekoh u prethodnom postu, gledao onu belu Fiestu, suviše mi deluje dobra, trudio sam se da zagledam neke sitnice pa sam primetio da su npr. sva 4 kedera zamenjena, bukvalno kao novi, farba, pa deluje uživo jos lepše, sve mi se čini da je farban, što apsolutno ne mora da znači i uvezen iz Italije. Kilometraža mu je oko 150k, ne znam da li je to kritično za ovaj model Fieste. Ovaj crni nisam išao da gledam, planiram sutra da odem, mada je 1.4 benzinac sa gasom, predstavu nemam koliko bi mogao da troši plina, ne verujem da je nešto žedan previše.
@YOmax, onu belu sam isto video, odlična je, ne znam zašto sam je ispustio iz vida.
Glavna zvrčka koja mene muči je kvalitet ove Fieste, kao modela, mehanika, kvalitet motora i slično, pa rekoh da pitam poznavaoce za savet