Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Focus 1.8 EKO SPORT Iskustva clanova

Ovde dobijate savete za kupovinu Forda... koji Ford,do koliko para,vredi li taj auto itd itd.
Odgovori
BravoTop
Poruka: 10
Član foruma od: ponedeljak, 30. dec. 2013. u 09:51h

Ford Focus 1.8 EKO SPORT Iskustva clanova

Poruka od BravoTop » subota, 26. dec. 2015. u 12:54h

Pozdrav svima,

Potrebna mi je pomoc, zeleo bih da promenim auto.... Imao sam priliku da vidim jedan Focus 1.8 benzin 125Ks ima oznaku EkoSport...2008 godiste. Mislim da je mk 2.5 ima "novije" farove, ne zamerite ako sam pogresio...
Zanima me na sta da obratim paznju, kako su se pokazali ovi motori, koliko je odrzavanje, potrosnja, ima li nekih "mana". Problem je sto nikad nisam vozio takvog focusa, da li ima slicne karkteristike kao mk1 sto se tice upravljivosti?

Trenutno vozim Focusa 2003 tddi 75 Ks... necu ga prodavati jer su cene smesne...a bolji je od svih sa placeva... koji su presli 110k thumbsuph
Znam da sve ovo mogu da saznam u RSD Fordu :-), ali da ne gnjavim ljude... i onako je stalno puna garaza...

Unapred hvala

popovicvl
Poruka: 5650
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Re: Ford Focus 1.8 EKO SPORT Iskustva clanova

Poruka od popovicvl » subota, 26. dec. 2015. u 14:01h

Ako je u normalnim kilometrima, samo kupuj. Nema mana. Pre su ti motori imali problem sa klapnama u usisnoj grani, ali to je prevazidjeno jos 2003-4. Mislim da je iz 2008 "fault free" motor, a i auto u celini.

Odgovori

Povratak na „Koji Ford da kupim“