Ajmo Vlasnici Focusa Mk1 mala pomoć oko izbora...
- m_peki
- Poruka: 561
- Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h
Re: Ajmo Vlasnici Focusa Mk1 mala pomoć oko izbora...
Ako je tako onda je suvisno komentarisati. Zanima me samo kako ste proverili to za set i zamajac. Informacije radi.
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Standardnom metodom - sedneš, zapališ pljugu, srčeš kafu i pustiš Jovana da odradi svoje i saopšti rezultate pregleda 
Zaista ne znam, nisam od onih koji se motaju oko majstora dok radi i postavlja 1000 pitanja - sve što znam je da pri paljenju i gašenju ne treba da se trese i da ima čudne "klang" ili "skreech" zvukove... ostalo prepuštam stručnjaku.

Zaista ne znam, nisam od onih koji se motaju oko majstora dok radi i postavlja 1000 pitanja - sve što znam je da pri paljenju i gašenju ne treba da se trese i da ima čudne "klang" ili "skreech" zvukove... ostalo prepuštam stručnjaku.

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
svaka cast, tako se kupuje auto, najlosija procedura za kupovinu je da prodas svoj jedan jedini auto, pa da nemas kola i molis prijatelje da te vozikaju da gledas kola koja bi kupio, pa ti se onda smuci i od moljakanja i bez kola pa kupis neki nasumice odabran..(tako sam calovom prijatelju kupovao focusa i kad je video da je i meni preko glave uzeo je prvi sledeci, sreca pa ga dobro sluzi)
Poslednja izmena: milan_gt, na dan subota, 21. jul 2012. u 20:16h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ti imas auto plac da biras.. 

- fancy
- Kontakt:
Ne verujem da si znao, al moj ortak sve vreme dok je tražio Focusa nije prodao svog Tipa (Fiat), tako da je baš mogao natenane da gleda i biramilan_gt piše:...
najlosija procedura za kupovinu je da prodas svoj jedan jedini auto, pa da nemas kola i molis prijatelje da te vozikaju da gledas kola koja bi kupio, pa ti se onda smuci i od moljakanja i bez kola pa kupis neki nasumice odabran..

- PMilan
- Poruka: 725
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
E to se zove kupovina :-D
- ZEC
- Poruka: 56
- Član foruma od: četvrtak, 29. mar. 2012. u 15:34h
Fancy,
jel´ se učlanio ortak na forum? Koji mu je nick?
Daj malo slika za nas što zakasnismo da ga vidimo u oglasu!
- totti
Evo jedan dobar savet za kupovinu automobila:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

- fancy
- Kontakt:
Ne znam, valjda će... sad je trenutno van zemlje na kraćem odmoru.ZEC piše:Fancy,
Što se slika tiče - Focus ko Focus ali Ghia oprema. Sivi, mislim da je naziv boja Magnum Grey, ko moj Mondeo nekad... Ghia oprema: sva 4 podizača, unutra hromirane ručke, pozadi podeljena klupa sa naslonom za ruke koji se vadi, napred naslon za ruku na vozačkom sedištu, lepši materijal enterijera, manuelna klima, više brzina brisača, putni kompjuter, hromirana lajsna na pragovima i na gepeku, lajsne na vratima u boji kola, alu felne... ne sećam se više šta, sve u svemu najvažnije je da je u odličnom stanju. Spolja ima samo jednu sitnu "parking ogrebotinu", jedna sijalica zamenjena i to je to.
Sad videh jednog zanimljivog u oglasima: http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... tdci_ghia/
Kao taj je, samo druge boje, sa "normalnim" alu felnama i sva 4 podizača.
- sasa_f1
- Poruka: 10026
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Kako mu dobro stoji ova bordo boja. Vec ga vidim u izvedbi sa dvoje vrata i mojim felnama.

-
- Poruka: 104
- Član foruma od: četvrtak, 19. jul 2012. u 15:27h
Kolega jedan traži Fokusa, pa sam se sjetio ovog posta, da li neko možda neko zna u Banjaluci nekog ko prodaje Fokusa mk1 TDDi ili benzinca, može i okolina Banjaluke, Prijedor, Gradiška..., naravno da je auto u dobrom stanju, koliko toliko.popovicvl piše:Iskreno video sam na ovom forumu neko ponasanje ljudi koje ne ide u prilog nikom. Tvrdim da su automobili na ovom forumu najbolji Fordovi u zemlji i da zasluzuju svaku paznju potencijalnih kupaca, jer svi smo mi ovde ljubitelji automobila, u ovom slucaju Forda. Svi se trudimo da nam auto bude ispravan, opran, stiliziran, jednostavno da se uziva u autu. Bez obzira na sve, ko god da je trazio neki auto ili savet oko kupovine, blebece ovde pet dana i ode na prvi autoplac i kupi nekretninu i posle se opet vrati na ovaj forum sa savetima o rastavljanju auta na sastavne delove. Mozda su cene jace, ali naravno da su jace kad takvi primerci i vrede toliko realno jer su najbolji.
Moje pitanje je: Zasto se ne kupuju automobili clanova foruma, nego se ulazi u nepromisljene kupovine na prvom placu sa strane puta. Jel to ona stvar da "mi" volimo da budemo slagani, pa nam realno stanje ne donosi radost u glavi? Volimo posle da prckamo oko auta pa to ti je...
Pozdrav
Ljuta mašina - Focus 1,8 Tdci, 85kw 2002.
- DB9
- Poruka: 332
- Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
- Kontakt:
- totti
- DB9
- Poruka: 332
- Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
- Kontakt:
nisam znao da je na prodaju veljin....
mada ne bija bas moj poredio sa veljinim

mada ne bija bas moj poredio sa veljinim

-
- Poruka: 104
- Član foruma od: četvrtak, 19. jul 2012. u 15:27h
Drugari, meni treba jedan u Banjaluci ili okolina Banjaluke. Al u svakom slučaju, hvala na prijedlozima.
Ljuta mašina - Focus 1,8 Tdci, 85kw 2002.
-
- Poruka: 878
- Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h
Taj isti jafancy piše:Ne verujem da si znao, al moj ortak sve vreme dok je tražio Focusa nije prodao svog Tipa (Fiat), tako da je baš mogao natenane da gleda i biramilan_gt piše:...
najlosija procedura za kupovinu je da prodas svoj jedan jedini auto, pa da nemas kola i molis prijatelje da te vozikaju da gledas kola koja bi kupio, pa ti se onda smuci i od moljakanja i bez kola pa kupis neki nasumice odabran..