Fiesta - slupana
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: ponedeljak, 19. okt. 2009. u 17:31h
Fiesta - slupana
Zainteresovan sam za kupovinu ove Fieste
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 1.4/213249
Nije mi problem sto se tice limarije (krila, farova, branik...) mene najvise brine sto vlasnik kaze da je ostecen menjac ali on ne zna sta je osteceno, takodje je pukao jedan nosac motora i letva volana.
Sta vi mislite o ovom autu, da li moze da se nadje menjac za ovaj auto, sta je moglo da se desi menjacu, svi saveti su dobrodosli?
Hvala
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 1.4/213249
Nije mi problem sto se tice limarije (krila, farova, branik...) mene najvise brine sto vlasnik kaze da je ostecen menjac ali on ne zna sta je osteceno, takodje je pukao jedan nosac motora i letva volana.
Sta vi mislite o ovom autu, da li moze da se nadje menjac za ovaj auto, sta je moglo da se desi menjacu, svi saveti su dobrodosli?
Hvala
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Fiesta - slupana
Mislis da nije mnogo para???
- laki
- Poruka: 560
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 07:37h
Za ovu Fiestu i mene brat od ujaka udavi da idemo da je pogledamo. Po meni cena nije velika, a verovatno i moze da se obori posto nije fiksna.
Sta moze da bude sa menjacem da li mora drugi ili neka reparacija ovog? Ovaj decko sto je nema pojma, sve sto ga pitas ne zna.
Mada bih ja najvise voleo da je brat ne kupi, posle ja moram da radim limariju i jurim delove a ne mogu da naplatim.
Sta moze da bude sa menjacem da li mora drugi ili neka reparacija ovog? Ovaj decko sto je nema pojma, sve sto ga pitas ne zna.
Mada bih ja najvise voleo da je brat ne kupi, posle ja moram da radim limariju i jurim delove a ne mogu da naplatim.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Za ovo poslednje Laki si totalno u pravu i razumem te u potpunosti.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Daka
- Poruka: 269
- Član foruma od: utorak, 8. sep. 2009. u 19:45h
mora da se pogleda pazljivo sta je sve riknulo!ovi spoljni delovi lako se nabave i cene su ok ali sve ostalo ispod lima je velika lutrija tj macka u dzaku cene mehanickih delova paprene.ima tu puno ulaganja,da je rentabilna poravka i sam vlasnik bi je sredio ne bi je prodavao za male pare..bezi od toga nego skupi pare i kupi fiestu iz uvoza iskljucivo u prvoj boji ako vec volis taj model kola!
FORD S-MAX 2.0 TDCI 140KS 2008
- laki
- Poruka: 560
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 07:37h
Na ovom auto je najveci problem taj menjac, ovo ostalo relativno lako moze da se sredi
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Ima ovde da se radi i mnogo delova treba a sta je sa kompjuterom.
puno je ovo para
limarski je auto veoma tezak(cvrst jak)za paditi a ima veoma zajeban udarac
treba mnogo uloziti
puno je ovo para
limarski je auto veoma tezak(cvrst jak)za paditi a ima veoma zajeban udarac
treba mnogo uloziti
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8417
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma bolje bježi od stako slupanih auta.
Citroen kojeg je ćale vozio prije nego ga on kupio bio je udaren u prednji lijevi blatobran. Jeste to sve lijepo bilo popravljeno na oko, ali vozačeva vrata se nikad nisu mogla lijepo zatvorit kao suvozačeva.
A imaš i veliku mogućnost pojavljivanja korozije na mjestu gdje se lim iskrivio.
Citroen kojeg je ćale vozio prije nego ga on kupio bio je udaren u prednji lijevi blatobran. Jeste to sve lijepo bilo popravljeno na oko, ali vozačeva vrata se nikad nisu mogla lijepo zatvorit kao suvozačeva.
A imaš i veliku mogućnost pojavljivanja korozije na mjestu gdje se lim iskrivio.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni