oristic piše:Ovde neki ljudi imaju potrebe da iznose neke cinjenice i to bas precizne o nekim automobilima i njihovim karakteristikama iako su ih samo vidjali po gradu i citali o njima po netu, novinama, forumima ili kao vozi moj drugar, dobar komsija. Da bi smo imali realnu sliku na forumu trebamo razgovarati realno ...
Predlozio bi katanac ovde!
ovde se pretpostavljam misli na mene...
nije ni vazno iza toga sto kazem stojim.
razgovarao sam sa milon mehanicara i majstora i foruma provozao milion automobila,samo u firmi imam priliku da svakodnevno promenim bar 5-6 sta vise direktno duzim dva vozim na servise...svakog koga poznajem moram da mu uzmem auto pa makar na 5 minut da ga provozam,jednostavno sam zaludjen automobilima...kazu da smaram
u mom vlasnistavu sam imao golf 2 1.6 gtd,ford fiestu 1.8 dizel,astru g 1.7 dti,astru g 1.4 benzinac,i sada ford fokusa...koji je licno moj ostale sam "delio sa ocem".
nebitno....
poenta moje price da u srbiji je definitivno postoje urbane legende koje nemaju veze sa zivotom,i da su pojedini modeli toliko izvikani da to nije realno...
pa samo pogledaj super testove auto bilda od 100.000 km i videces gde je ko na vecnoj listi...
pa i taj cuveni pasat b6 2.0 tdi koji nije uspeo ni da zavrsi supr test...
a sto se teme tice ona je odavno za lock.