Savet za kupovinu - radno vozilo
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
Savet za kupovinu - radno vozilo
Ovako posto se caletov posao prosirio ima potrebu za vecim radnim vozilom,trenutno koristi Fiat Doblo ali je dobio ponudu za Ford Connect,a posto nikad nismo culi za njega svaki savet je dobrodosao 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
-
Re: Savet za kupovinu - radno vozilo
Da ne bude zabune doblo ostaje,a Fordaljka bi pojacala "flotu".Ja sam se lose izrazio nije upitanju zamena Doblo za Forda vec bi Ford ravnopravno sljakao sa Doblom 

- DB9
- Poruka: 332
- Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
- Kontakt:
ma reno kangoo i bog da te vidi mi ganjamo kod nas u firmi 4 komada i brate nikakav problem za razliku od drugih renoovih modela.
1.5 dci ne prelazi 6 lit sta god mu radio
1.5 dci ne prelazi 6 lit sta god mu radio
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
To onaj obican dizel bez turbine?
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
-
Pa cale vec privatno vozi Renoa tacnije Megana 1.9 DCi i nije preterano zadovoljan.Dobar je i doblo ali se presao sto je uzeo 1.3 mjet pa ako ga natovare malo vise nije to to.Razmisljao je i o transitu jedan nas prijatej gas vozi i izdrzava sve,ali opet je uslovljen jednim vozilom a nekad imaju poslove na vise mesta pa bi im dva auta dosla kao porucena.Ovaj sto su mu ponudli nosi 1.8 dizelasa to je sve sto znam 

- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
bolje to da se kombi neki kupi..jer ovi autici dostavnjaci imaju motore od putnickih..a kombi nije ni mnogo nesto duzi..a ni skuplji..
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Slobodno kupi konekta ja imam na odrzavanju vozila koja su u Beogradu napravila 500000 km bez vecih problema
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
Nije problem cena,vec to sto se caletova ekipa cesto nadje na dva razlicita mesta,pa treba poneti opremu,materijal i ostalo pa mu zato treba jos jedno vozilo.a dva kombija su vec vise nego sto mu treba.milan_gt piše:bolje to da se kombi neki kupi..jer ovi autici dostavnjaci imaju motore od putnickih..a kombi nije ni mnogo nesto duzi..a ni skuplji..
U subotu ide da vidi u kakvom je stanju i sve ostalo,jedino nas interesuje jel to onaj "ozloglaseni" Fordov 1.8 dizelas ili je nesto novije

- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
DubiozniKolektivac piše:jedino nas interesuje jel to onaj "ozloglaseni" Fordov 1.8 dizelas ili je nesto novije

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
To je motor iz ford fokusa 1.8 tddi ili tdci.Koja je godina?
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
'07 godiste,presao oko 230k i koliko mi je cale rekao preko Skype-a ima samo servo,air bag,desna bocna klizna vrata.Inace koristili ga Nemci u nekoj firmi pa obnavljaju vozni park,pa mu je drugar koji radi u toj firmi ponudio da ga uzme od njih.I da traze 4k e,mnogo ili ne 

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Jedan ortak ima Doblo, cargo verziju bez prozora, i super je zadovoljan, ne znam tacno koji motor, moguce cak i onaj najjeftiniji benzinac.
Sestra drugog ortaka, koji je bio profi vozac, terao kamione za Tadzekistan i Avganistan, ima Kangoo, putnicku varijantu, i on uopste nije zadovoljan, mada, najveca njegova zamerka je cena odrzavanja. O Connectu nemam nikakav info.
Sestra drugog ortaka, koji je bio profi vozac, terao kamione za Tadzekistan i Avganistan, ima Kangoo, putnicku varijantu, i on uopste nije zadovoljan, mada, najveca njegova zamerka je cena odrzavanja. O Connectu nemam nikakav info.
- PMilan
- Poruka: 725
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Samo videti stanje, ja sam retko koji connect video citav, vecina slomljena, ocesana sa svih strana, fale brave, itd itd. Cale je imao cangoo 1.9 obican dizel, dobro je sluzio al je skup za odrzavanje, npr amortizeri petih vrata 2008 kostali 4k din, pumpica prskalica za pranje vetrobrana 2500, za forda bila 600 din :-) i da ne nabrajam sad u nedogled, ako je iole dobar connect treba ga uzeti jer 230k km je malo za radno vozilo.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Imao sam prilike da kratko vozikam jednog sa 1,8 TDDi, odlično je vukao i lepo ležao za tu klasu vozila, npr drastično je bolji od Partnera odnosno Berlinga ali je zato završna obrada enterijera odnosno kvalitet nekako na niskom nivou, ovaj se raspadao sa nepunih pravih 100 kkm.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- backarelli
- Poruka: 418
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
Nema tu mnogo konkurenata Connect-u . Ubedljivo najbolji trapovi u klasi , odlicno lezanje na putu . Pre sam za varijantu tdci . Od mana koje ima, to su pomenute plastike poput branika , podkrila i ostalo. Daleko sporiji od Dobla MJ , ali to za teretnjaka nije ni bitno. Prednji lezajevi crkavaju vrlo cesto zbog loseg resenja rukavca lezaja. Previse bucan u kabini u odnosu na konkurente. Ja sam zaduzio novog i uspesno presao sa njim 156k km , sa minimalnim ulaganjem. Na motoru niti jedne intervencije sem redovnih servisa. Jednostavno receno , prava i ozbiljna "Mazga" , koja za mene u odnosu kvalitet-cena jednostavno nema konkurenta...
EDIT : ...zaboravih da kazem vrlo vaznu stvar. Od naseg voznog parka su u opticaju dva VW Cady-a , ostalo sve Connect ! Imamo ih 7 komada, svi tdci samo jedan tddi . Pored "dzibrenja" i jahanja , ni sa jednim od njih nismo imali problema . Jedan od njih sa najvecom km je na 256k km i radi kao sat. Kod Connecta i nema decijih bolesti (kao recimo egr) , kakvi se pojavljuju na putnickim verzijama . Zbog teretnog menjaca , radi na visim obrtaima . Sa 130km/h je vec na 3k obrtaja, te necistocama od sagorevanja nema tu mnogo mesta... Nemoj da te bune "zvalava" creva intercooler-a , to je kod njih normalno.
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
EDIT : ...zaboravih da kazem vrlo vaznu stvar. Od naseg voznog parka su u opticaju dva VW Cady-a , ostalo sve Connect ! Imamo ih 7 komada, svi tdci samo jedan tddi . Pored "dzibrenja" i jahanja , ni sa jednim od njih nismo imali problema . Jedan od njih sa najvecom km je na 256k km i radi kao sat. Kod Connecta i nema decijih bolesti (kao recimo egr) , kakvi se pojavljuju na putnickim verzijama . Zbog teretnog menjaca , radi na visim obrtaima . Sa 130km/h je vec na 3k obrtaja, te necistocama od sagorevanja nema tu mnogo mesta... Nemoj da te bune "zvalava" creva intercooler-a , to je kod njih normalno.
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Takav je i moj menjac, na Fusionu. 3.61 je onaj zavrsni prenos.backarelli piše:...Zbog teretnog menjaca , radi na visim obrtaima . Sa 130km/h je vec na 3k obrtaja, te necistocama od sagorevanja nema tu mnogo mesta...
-
Ovako,kapairsan je Conect,ceka da cale krene za Srbiju pa da se carini