Najboji motor za Galaxi?
- sumi 72
- Poruka: 3
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 21:16h
Najboji motor za Galaxi?
Pozdrav.Planiram kupovinu Galaxi-ja pa me interesuje vaše mišljenje o motorima koji su se ugrađivali u njega.Dajem prednost benzincima.Nekako mi se čini najbolja varijanta 2.3i.Koristio bih ga u uglavnom na dužim relacijama pa mi je pouzdanost važna i naravno da mu ne nedostaje snage.Kakvo je vaše mišljenje,iskustvo.Unapred hvala na savetima svaki je bobro došao. Radi se o '97.-'98.godištu. 

- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Najboji motor za Galaxi?
97 98 godiste pozdano?, gledaj ti da je u savrsenom stanju, nije bitan motor nego koliko je u dobrom stanju, koliko je presao, sigurno je dobar motor, neznam koliko li trosi, jel planiras plin, znas li kolika je registracija njemu, ....
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
Tesko ces naci Galaxi 2.3 motorom .Koliko bi dao novaca .
- sumi 72
Rađe nebih ugrađivao plin.Baš zato što tražim stariji model pitam za pouzdanost određenog motora tj koji se pokazao kao najbolji izbor.Ili koji bi bilo pametnije izabrati ako već bude izbora.Naravno da je bitnije u kakvom je generalno stanju auto ali čisto ako neko ima iskustva sa određenim modelom.
- sumi 72
Zašto misliš da ću ga teško naći sa 2.3 motorom.Novac je druga tema.shelby 32 piše:Tesko ces naci Galaxi 2.3 motorom .Koliko bi dao novaca .
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
Pogledaj u oglasima sa 2.3 motorom nema nijedan