Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Opet malo o Focusu

Ovde dobijate savete za kupovinu Forda... koji Ford,do koliko para,vredi li taj auto itd itd.
Odgovori
kojot77
Poruka: 1
Član foruma od: nedelja, 15. maj 2011. u 10:07h

Opet malo o Focusu

Poruka od kojot77 » ponedeljak, 16. maj 2011. u 23:00h

Poštovani ljubitelji fordova,
molim za malo Vašeg vremena i pomoći.
Stvari stoje ovako:
Ponosni sam vlasnik Honde Civic 1,4 1998. godište već šest godina i prezadovoljan sam autom ali deca rastu (kuc,kuc u drvo) i potreban mi je veći i mlađi auto. E tu počinju problemi! Matematika kaže sledeće:
3000 eura honda + 2000 eura ušteđevina + 2000 eura kredit, znači budžet 7000 eura. U taj budžet spada
auto, registracija, gume , sitne opravke. U izboru su Ford Focus i Peugeot 307 u karavan varijantama. Nisam vozio ni jedan od tih auta do sad, niti znam nešto o njima ( osnovno znanje pokupljeno na ovom forumu o Focusu ). Focus mi je lepši i za sada prvi izbor, ali koji motor, da li dizel ili benzin, šta je isplatljivije, povoljnije za održavanje, to je dilema? Godišnje prelazim 10.000 km na kratkim relacijama plus zimovanje i letovanje. Svaka pomoć i savet bi mi značili. Unapred zahvalan!
P.S. Šta mislite o ovom autu: http://www.polovniautomobili.com/oglas9 ... s_16_tdci/

Shelby
Poruka: 1272
Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h

Re: Opet malo o Focusu

Poruka od Shelby » sreda, 18. maj 2011. u 22:07h

Posto prelazis samo 10000 km onda bolje benzinac .
Bezi od belih automobila ...

makinjo
Poruka: 313
Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 22:09h

Poruka od makinjo » sreda, 18. maj 2011. u 22:39h

Kao sto ti je vec receno u predhodnom postu . S obrzirom koju kilometrazu prelazis bolje uzeti benzinac . Jeftinije je za odrzavanje , jeftinije je od dizela pri kupovini i relativno je lakse naci u boljem stanju benzinca nego dizela iz razloga sto dizeli mnogo vise predju. I sam sam trazio da kupim focusa i odustao sam iz razloga sto nisam mogao da nadje neki u dobrom stanju za budzet koji sam ja posedovao . Zelim ti srecnu potragu i da naravno izaberes :ford: . :)

dax92

 
Poruka: 7592
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » četvrtak, 2. jun 2011. u 13:33h

Mislim da bih mogao preporuciti ovog Focusa gore sto si predlozio. Kupio sam i ja Focusa sa njihovog placa, i zadovolan sam. Kad sam ga ja gledao, cena je bila 6100, a koliko vidim po slikama, on bas dugo stoji tu... :/
Ovakav model je jako dobar, a konkretno ovaj primerak ja nisam zagledao. Mozes otici da pogledas, pa proceni sam. Vidi i sa Dragomirom da ga pregleda ako bude imao vremena pre upovine. Srecno u potrazi! :beer:
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

Odgovori

Povratak na „Koji Ford da kupim“