http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%88%D0 ... 0%B0%D1%86
Hrana(ono najbitnije) : ova stavka zavisi mnogo od broja clanova koji ce da dodju. ono sto planiram da obezbedim je prase koje ce neko od clanova sa navise iskustva na licu mesta da ispece. Sto znaci ja obezbedjujem prase ( velicina kazem zavisi od broja clanova) a neko ce da ga ispece na mestu okupljanja.
Pice : tu mogu da obezbedim 3 paketa koka kole, alkohol ne bih da vam kupujem to ako neko zeli nek kupi za sebe.
datum : to je ono sto je najveci problem, moj predlog za datum je prolece... sto moze naknadno da se dogovorimo.
evo ovako da vam docaram lokaciju, nisam bio u mogucnosti do sad da slikam danju ali slikacu cim budem mogao da odem, pa vam pokazujem slike sa interneta (starije su od 2godine) i moje slike nocu koje sam slikao...
slike :
Trayalova vila, koju neki mogu da iskoriste za prenociste (cene ne znam)

pogled sa parkinga Vile Trayal

Jezero ispred Vile, tadasnji izgled...sad je preuredjeno.

putic pored jezera koji vodi do Vile i izvora hladne vode

e sad to su bile slike sa neta, evo slike koje sam ja slikao sinoc ...
stepeniste ispred vile

parking za ~30 automobila

evo i putica nocu kako izgleda

i vila nocu kako izgleda

to je lokacija ja odmaranje...lokacija za zabavu je 100m navise, teren sa golovima ako je ekipa raspolozena za fudbal.
inace plan je da se odmah automobilima ode kod terena za fudbal gde cemo provesti 90% vremena, jer je tamo potok i dobro mesto za pecenje praseta.
potok

i teren (zanemarita ovu dvojicu sa granama war )