Van piše: ...за све те буђаве фордове
Vidim da uopste nisi procitao teme u OKUPLJANJU.Sava Ford piše:pa sta zam ljudi. iskreno sto ja mogu reci jeste ovako. divljanja nekog velikog u zadnje vreme nema. jedino sto kadaa ljudi doalze na parking i odlaze stiskaju do kraja auta,to jedino,inace ovako stoje u grupama na parkingu,zezaju se,takodje piju sokove,pivo,pricaju i slvrlo je retko da se neko potrka pored parkinga,u zadnje vreme ne uopste. jedino ako neko upali auto i isturira u mestu. veruj te mi xD elem,ako bas necete,mozemo da se organizujemo neki dan samo mi FORDOVI
gde ocete u bg u
FORD - Fix Or Repair DailyDusan64 piše:Fordasi su zauzeti ljudi...popravljalju automobile svoje po ceo dan..![]()
.
e nisam nikad bio sa vama na okupu al....bio sam sa ovima iz OTS-a e to je ozbiljan klub :S nema de nisu ludaci bili!!!!bosna....hrvatska..... ne samo to nego su totalno posveceni sajtu....desavanjima....organizuju se ekstra....obracaju paznju na neke detalje....911s [SK] piše:Biću dovoljno smeo da kažem da su naša okupljanja jedna od najozbiljnijih kod nas, ima i drugih klubova koji prave slična ali oni koji su bili i na tim i na našim vide razlike koje idu nama u plus.