Dusan64 piše:Jel si ti barem cuo za ratkapne.. :-)

Uzgred, prokomentarisao bih malo fotke, priroda je extra kao i doticni Fiesta ljubimac.
Nego ono sto mene zanima , hoce li to prase da bude provereno, da ne bude posle trihinela i slicno?

Dusan64 piše:Jel si ti barem cuo za ratkapne.. :-)
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Shoshon piše:Podržavam. Hajde da ispoštujemo čovaka - drugara i da ga vidimo i lično ...![]()
![]()
ko je za to da skup bude 08 maja, nedelja?
lokacija - nemam neki pametan predlog
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Sta sam propustio ???Shomy_ksh piše: da vratim Fiestu( vecina vas zna o cemu se radi)