Pitao sam cisto da znam da se ne prijavljujem bzv a da ne dodjem, kapiram da je ipak bitno da se zna broj ucesnika zbog celokupne organizacije...
Nemoj tako, imam i Ka, tako da kad se izvuče prosek, dođem na 2.0.veljabandit piše:![]()
ne znam samo sta cemo sa ovima sto oce da se trkaju sa nama iz klase 2,0 a imaju viska kubika i cilindara
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
... ja kad izvucem prosek onda sam 1.8 195 ksSharpshooter piše:Nemoj tako, imam i Ka, tako da kad se izvuče prosek, dođem na 2.0.veljabandit piše:![]()
ne znam samo sta cemo sa ovima sto oce da se trkaju sa nama iz klase 2,0 a imaju viska kubika i cilindara
Jbg, sa propalim amortima (i prednji i zadnji), rasparenim oprugama (napred spuštene, pozadi stock), dobro da je i to vreme postigao prošle godine.veljabandit piše:jeste, jeste, kako nije![]()
cak je i Milan bio brzi od njega
Neće da se raspadne od 2 kruga.zekanpekan piše:Hvala momci, ali nisam 100% u top stanju sa kolima, ne bih da dovedem druge i sebe u neprijatne situacije