Večeras sam uspeo da zađoram smenu na poslu za nedelju pa se nadam da ću se pojaviti sa klincima i ženom.
Neprijavljujte me, pustite da obradujem sebe i vas iznenadim !!!

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Aj kad ce biti najbrojniji skup otkazujem pecanje u Krcedinu i dolazimo ja i gajba hladnog piva,nosim okvire za nove tablice za sve posetioce skupa i firma poklanja filter ulja marke Filtron pobednicima u 3 organizovane igre i bicu jos samo slobodan da predlozim jednu sofersku igru,obaranje rukudule0911 piše:Ajmo ljudi vi sto se premisljate dodjite obavezno, vidite da neki odustaju, a moramo da napravimo najbrojniji skup do sada, obavezno!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ima mesta kod mene u gepeku , a imao bi i drustvo , amorte od fieste , pojacalo i lanzar woofssf01 piše:kod koga ima mesta od novosadjanaaj nudite se
E bilo je vreme da i tebe vidimoGoran Mond piše:...
...
54.Goran Mond
to sam ja pitao za PUG ...Taunus 17m piše:@Wellisha
Ko ti brani da dodjes pug-om ?
I ja dolazim Nissan-om , sto bi rekao onaj "Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine"
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Pecin je najjači, toliko je jak da ne može da ga ispravi posle slikanja.Goran Mond piše:Na neciji krov pa nek djuskaju,ciji auto ima najjaci krov
'81 Ford Taunus 1.6 L
Isti ocinShomy_ksh piše:to sam ja pitao za PUG ...Taunus 17m piše:@Wellisha
Ko ti brani da dodjes pug-om ?
I ja dolazim Nissan-om , sto bi rekao onaj "Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine"