Sto se tice staze ubrzali su je i ima na dva tri mesta gde treba dodatno paziti i ne zaletati se. Prvi je tu posle pravca kod boksa gde je splet krivina. Staza ima nagibe i ako se zaletis i jako nastavis da kocis u njima zanece ti se auto i lako mozes da se okrenes. Znaci treba kociti jako pre toga pa onda polako otpustati.
Drugo mesto je posle one prve spore lakat krivine gde je napravljen kontra pad. Desilo mi se da sam se malo odlepio i uz to nagnuo na levi bok. Tu ako preteras zavrsavas u zemlji (trenutno nema bas puno trave i koliko koliko je mekana nemam pojma) pa je mozda moguce i da se zabodes i okrenes na krov ili produzis pravo u suprotan smer staze u susret drugim autima

Trece mesto koje nije tako strasno su dve kaskadice na novom pravcu pre duge desne krivine. Nije bas prijatno kad ides 180-190 i pomalo odskaces.
Sto se tice vremena ne znam da li bih mogao bas 5 sekundi da spustim. Mozda uz doooosta vezbe i jos podesavanja auta. To je vec teritorija GT3.
Odvezao sam 6 brzih krugova ukupno sto je nekih 45 min i onda je opet pocela da ebava letva volana i meni i Nikoli sa RSom. Probali da hladimo nekoliko krugova ali ne vredi i odustali jer je nebezbedno. Ja sam od proslog puta stavio silikonsko crevo koje bi trebalo da uvlaci vazduh od dole i hladi motor letve ali nije radilo. Mozda treba drugacije odraditi to hladjenje jer je par njih tako resilo problem.
U 1:47 bih sigurno juce usao ako ne i u 1:46. Sve to izgleda lako pa se Shone frlja sa sekundama ali videcete sami kad probate stazu