Na koju foru je ovaj Megane sposoban da okrene ovo vreme, ja sam fasciniran. Ne znam da li je do vozača, da li je do guma, da li je do same mašine... i to deluje da vrti krugove bez ikakve muke. Mislim, svestan sam da je plastičan i da je lagan... but still...
Ja nisam nista radio od proslog puta. Mladen mislim da je olaksao auto neznatno i dal je stavljao dodatno neku kosku, nisam do kraja skontao.
Sto se tice samog track day-a, prvi stint staza mokra (bila magla pre nego sto smo stigli). Drugi stint bolje ali i dalje nije bilo skroz suvo (ako promasis putanju letis napolje garant). Treci stint suvo sa je bilo puno ljudi koji jednostavno ne mare za nikog osim za sebe pa se nisu sklanjali kad hlade. Meni je neki gara sa BMW SUVem tri puta prekidao brzi krug. Tad sam sastavio jedan brzi krug i onda ko za inat poslepodne opet poceli gremlini da napadaju. Uspeo da odvozam jos jedan brzi i na kraju time atack. Znaci ukupno 3 brza kruga za ceo dan
Drago mi je da sam nasao sta pravi problem na instalaciji (najverovatnije) pa cu to zameniti prvom prilikom.
Pre podne je bilo nekih brzih kola na papiru - GTRa komada dva sa po 700 i 1000hp (kako su pricali ljudi) ali izgleda nisu spremni za stazu. Sa njima je bio i neki M5 tjunirani bordo koji je ladio u brzoj liniji sa sve isturenim laktom kroz prozor.
Poslepodne R8, Porsei i ostala cuda Sa nama je ceo dan vozio i RS3 sa 700hp i adaptacijama za stazu tipa anti roll barova, plocica, coilovera i poluslikova (kako sam cuo od ljudi). Pricao malo sa momkom ali zaboravih da ga pitam. Inace auto izgleda bas lepo i ide kao nevreme
Zaboravih da kazem da smo culi od coveka koji radi na Navaku da ce od sledece sezone staza biti prosirena tj produzena za oko 1km
Mozda se bude vozilo jos koji track day u ovoj konfiguraciji a onda se sva vremena brisu i ide se od nule