Ma, nedjemo se svi kod Arene na parkingu, i polako krenemo ka Avali u koloni!Aca06 piše:Ajmo Banovo brdo, Zarkovo, Cerak, Rakovica, Vidikovac da se dogovorimo gde i u koliko sati da se nadjemo i da odemo u koloni.![]()

Ma, nedjemo se svi kod Arene na parkingu, i polako krenemo ka Avali u koloni!Aca06 piše:Ajmo Banovo brdo, Zarkovo, Cerak, Rakovica, Vidikovac da se dogovorimo gde i u koliko sati da se nadjemo i da odemo u koloni.![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
(citaj Krstic)Markedjani piše:Polako ljudi dogovorićemo se već... nisam ljubitelj tih kolona pošto se uvek desi neka glupost od strane barem jednog.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
nemoj ja da pustim zeca na tebeIosis piše:Fora je da mogu dobiti samo osobe starije od 70 godina uz prisustvo oba roditelja.
Zar ne bi bilo cool da se nađemo, recimo, na parkingu Manastira Svetog Arhangela Mihajla, tj. Rakovičkog Manastira, na putu ka Resniku, tj. ka Avali za sve koji idu iz navedenih pravacaAca06 piše:Ajmo Banovo brdo, Zarkovo, Cerak, Rakovica, Vidikovac da se dogovorimo gde i u koliko sati da se nadjemo i da odemo u koloni.![]()
Malo ima definitivno oznaka ali ih ima.Svi koji su dolazili na skupove dobili su nalepnice.Jednom prilikom su deljene i majice sa logom kluba.dax92 piše:ja zagledam svakog Forda, medjutim, nikog sa foruma nisam video!Potegnucemo tu pricu malo vise na Avali!
Eh kad bi Gagi uhvatio taj bider....majerfancy piše:Zar ne bi bilo cool da se nađemo, recimo, na parkingu Manastira Svetog Arhangela Mihajla, tj. Rakovičkog Manastira, na putu ka Resniku, tj. ka Avali za sve koji idu iz navedenih pravacaAca06 piše:Ajmo Banovo brdo, Zarkovo, Cerak, Rakovica, Vidikovac da se dogovorimo gde i u koliko sati da se nadjemo i da odemo u koloni.![]()
E, sad, nedelja je, pa ako upadne i neko venčanje biće još veselijeNečija devojka može usput da uhvati i bidermajer