Porukaod BojanM » četvrtak, 1. nov. 2012. u 09:40h
Dopisujte se slobodno sami na spisak, kopirajte pa stavite ime na kraj.
1. twister76
2. BojanM
3. Nesa + 4
4. FM III (znam ja put do gore, a u slučaju kiše i ladnoće ima tu i kafanče)
5. Shomy_ksh + 3
6. Andrija#46
7. Dragomir
8. BokiRS
9. Darko darko
10. Totti
11. Predator016
12. TaunusGT
13. Don Matke & Smederevci Gang
14. Shone +1
15. Montoya
16. Pančevac
17. dax
18. ivca +1
Zoki51, dolaziš Mondeom ili Golfom ili s'oba Dopiši se
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
Porukaod st 220 » četvrtak, 1. nov. 2012. u 11:54h
Momci, ja sad videh da imamo okupljanje 11.11 u a be Niš
Dođem i ja najverovatnije, samo da malo detaljnije prostudiram temu, šta treba da se kupi/ponese sa sobom, gde se okupljamo itd.
Možda dođem i sa montoyom
Gde mi je neša?
st 220 piše:Momci, ja sad videh da imamo okupljanje 11.11 u a be Niš
Dođem i ja najverovatnije, samo da malo detaljnije prostudiram temu, šta treba da se kupi/ponese sa sobom, gde se okupljamo itd.
Gde mi je neša?
Znam da sam kriv sto sam propustio onaj skup u Jagodini ali iskupicu se ima vremena
Bravo za skaru,sad nema zime za nas,ja donosim cumur i imam veliku originalnu serpu za rostilj...
Porukaod zoki51 » četvrtak, 1. nov. 2012. u 23:02h
ja suvi genije nevideh datum.........izvinjavamo se mnogo se izvinjavamo
naravno da dolazim......ja i Mondeo a Golf u prikolici .......pa zasta sam kupio bre novu kuku i dao tolke pare !
1. twister76
2. BojanM
3. Nesa + 4
4. FM III (znam ja put do gore, a u slučaju kiše i ladnoće ima tu i kafanče)
5. Shomy_ksh + 3
6. Andrija#46
7. Dragomir
8. BokiRS
9. Darko darko
10. Totti
11. Predator016
12. TaunusGT
13. Don Matke & Smederevci Gang
14. Shone +1
15. Montoya
16. Pančevac
17. dax
18. ivca +1
19. Zoki51
Momci, šta treba da ponesemo na skup?
I u koliko sati se nalazimo?
Ko sve ide iz Beograda, hoćete da se nađeno na naplatnoj rampi kod Jagodine, pa da idemo zajedno u koloni?
Posle moze shomi_ksh da nam se pridruži usput.
st 220 piše:Momci, ja sad videh da imamo okupljanje 11.11 u a be Niš
Gde mi je neša?
Znam da sam kriv sto sam propustio onaj skup u Jagodini ali iskupicu se ima vremena
Bravo za skaru,sad nema zime za nas,ja donosim cumur i imam veliku originalnu serpu za rostilj...
Ja bih mnogo voleo da dodjem, nedelja, ne dolazim kuci, u Kragujevcu sam, taman mi prodje kolokvijum..ako ne ucim smaram se.. Ali nemam sa cim, tako da lep provod zelim svima! Nadam se da cu moci na neki skup da dodjem i da vidim sve te fordove i sve te ljude. !
Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.
Haha tu sam ST brate, znas da je ovih dana guzva oko zamene guma pa imam puno posla jos i po kuci renoviram nesto... Nego sto se tice mene sve je dogovoreno, samo da se cujemo i preciziramo sta nosimo i td.
Ford mondeo mk4.5 2023-
Ford Ka mk2 2021-2025
Volvo v50 1.6 d2 2019-2023
Ford KA 1.3 2019-2021
Maverick 2.0 Zetec 2018-2022
C Max 06. 1.8 tdci 2016-2019
Focus mk1 1.8 tdci Zetec 2010-2016
Vlade_Ca piše:Ja bih mnogo voleo da dodjem, nedelja, ne dolazim kuci, u Kragujevcu sam, taman mi prodje kolokvijum..ako ne ucim smaram se.. Ali nemam sa cim, tako da lep provod zelim svima! Nadam se da cu moci na neki skup da dodjem i da vidim sve te fordove i sve te ljude. !
Zoki51 dolazi iz KG, raspitaj se da li kod njega ima mesta.
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
Naravno da ima mesta !
Samo molim sve eventualne putnike da racunaju na to da pre ulaska u auto moraju ispostovati odredjenu proceduru ciscenja obuce i odece.......mada i za to sam se pobrinuo unapred ......dobice svi natikace za cipele i bele mantile za preko odela
zoki51 piše:Naravno da ima mesta !
Samo molim sve eventualne putnike da racunaju na to da pre ulaska u auto moraju ispostovati odredjenu proceduru ciscenja obuce i odece.......mada i za to sam se pobrinuo unapred ......dobice svi natikace za cipele i bele mantile za preko odela