Evo recimo mazda.
Pa zato se nisam ni prijavljivao do poslednjeg momenta, jer sam se nadao da cu moci Mondeom, ali jbg ne mogu. Sestri je bas u nedelju rodjendan i treba joj veci auto, tako da cu ja doci njenim/zetovim LanceromIosis piše:Dovuci se Mondeom kako god znaš i umiješ.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
dule0911 piše:Pa zato se nisam ni prijavljivao do poslednjeg momenta, jer sam se nadao da cu moci Mondeom, ali jbg ne mogu. Sestri je bas u nedelju rodjendan i treba joj veci auto, tako da cu ja doci njenim/zetovim LanceromIosis piše:Dovuci se Mondeom kako god znaš i umiješ.
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Tihi, pazi ledja zbog lepse polovine (posto znam ko jeTihi92 piše: 31. deckonja
32. Tihi92 + lepsa polovina
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Kojim putem idete? Mozda cu se prikljuciti negde usput, posto moram prvo da idem za Lazarevac.Markedjani piše:Čisto da javimo da se mi crveni i zeleni iz BG skupljamo oko 8 sati na pumpi Zmaj... oko pola 9 ćemo krenuti i laganini ka fruškoj gori.
Tako da ko hoće može sa nama u koloni.
'81 Ford Taunus 1.6 L
35. Sajin ( sa zenom i sinom) + komsijasasa_f1 piše:1.Cedo
2. stalker92
3. ssf01
4. knez91 (puj za mene )
5. Iosis
6. Dax92
7. KnezicDex
8. Dragomir
9. Markedjani
10. BokiRS
11. Viktor
12. Sibi (sa zenom i decom)
13. Nenad
14.Scorpio696
15. 911s
16.Hemi 426 ( moj Focus + jedno oldschool iznenadjenje, najverovatnije
17. mbole (99%, udaje mi se kumica, a jos se ne zna tacan datum kada, pa jedino ako se to poklopi)
18.Taunus17m aka Coki (a tu sam na spisku )
19.Reppa
20. Shomy_ksh kao i uvek sa lepsom polovinom
21. Don Micevski
22.matke+smederevci
23. Ace1
24. BojanM
25.Slave bor i Acko
26.Goja
27.Simce (sa gospodjom)
28. ljmilica
29.dule0911
30. slowmotion
31. deckonja
32. Tihi92 + lepsa polovina
33. FM III bez lepše polovine i bez dece (dosta smo bili zajedno na odmoru )
34. sasa_f1 + ortak (ako ne bude kise...da ne malerisem)
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam