Čekajući novi Ford
- baneks
- Poruka: 20
- Član foruma od: sreda, 25. maj 2011. u 21:37h
- Kontakt:
Čekajući novi Ford
26 Marta ove godine, otišao sam na beogradski sajam i potpisao (moj matori je ustvari), ugovor za novi focus 2011 godište. Priča je bila kako će kola stići oko 5 ili 10 maja, a kad je taj datum prošao, priča se nastavlja kako će kola biti do 25 maja. Došao je i taj dan a od poziva ništa? Kako oni kažu, u ugovoru stoji da imaju 60 dana od potpisivanja ugovora da isporuče kola. Šta raditi ako nedobiješ kola u tom roku? Kome se žaliti? Rekao bih da je veoma neodgovorno sa njihove strane, ipak treba da im dam oko 12.500 e, a njima kao da nije u cilju da prodaju kola.
Poslednja izmena: baneks, na dan sreda, 25. maj 2011. u 23:35h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- knez91
-
- Poruka: 2312
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Re: Čekajući novi Ford
koji fokus? jel ovaj najnoviji ili ona starija verzija?
ako je noviji onda ne znam, ali ako je starija verzija ne znam sta cekaju toliko jer u ns-u stoji tako njih 50ak focus-a ..... jedino ako cekas neku specijalnu boju tipa roza
ako je noviji onda ne znam, ali ako je starija verzija ne znam sta cekaju toliko jer u ns-u stoji tako njih 50ak focus-a ..... jedino ako cekas neku specijalnu boju tipa roza

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- baneks
- Kontakt:
...pa nije najnoviji, ovogodišnji model (stariji). Da video sam i ja da im stoje na parkingu, stvarno mi nije jasno šta rade? Kod boje baš i nema da se bira, samo 3 boje: tamno siva, metalik siva i bela, ja sam izabrao metalik sivu. Ford Focus Classic 1.6 - 100ks, sa malo boljom opremom 

- knez91
-
cestitamo na kupovini
a samo ih zovi svaki dan smaraj ih, i stice to.....
a ovo za rok od 60dana ,ne znam moze biti da placaju neke penale ili nesto slicno....

a samo ih zovi svaki dan smaraj ih, i stice to.....
a ovo za rok od 60dana ,ne znam moze biti da placaju neke penale ili nesto slicno....
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ja mislim oni što stoje ispred granda da su to 1.4 koji se prodaju za 9.990€, a ti treba da čekaš svoj model. Možda grješim...
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Verovatno ih dopunjuju zavisno od potražnje najprodavanijih modela, neće samo jedan auto uvoziti, pogotovo ako si odabrao neke opcionale (verovatnoća da baš takav auto imaju na lageru je minimalna, verovatno ga prave po porudžbini, a fakat je veći deo proizvodnog kapaciteta usmeren ka novijem modelu).
To svakako nije opravdanje, ako prodavac ne ispuni ugovorene obaveze imaš tržišnu inspekciju, organizacije (razne) za zaštitu potrošača itd.
To svakako nije opravdanje, ako prodavac ne ispuni ugovorene obaveze imaš tržišnu inspekciju, organizacije (razne) za zaštitu potrošača itd.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- baneks
- Kontakt:
E, danas sam bio do salona Grand Motors u Novom Sadu i kola su proizvedena ali čeka se prevoz. Naravno, čovek koji je trebao nešto više da mi kaže o tome nije bio tu, ali se zato kasnije javio mom matorom i saznali smo da će kola nejverovatnije biti do 10 juna. Pošto su probili rok za isporuku nude nam kao kompenzaciju prvi servis besplatan koji košta 10.000 dinara. To i ne zvuči tako loše, ali posle razgovora sa advokatom dolazim do saznanja da bi mogao da im tražim para toliko-koliko bi me izašlo dnevno iznajmljivanje kola u toj klasi. Dakle kola su trebala da stignu 25 maja, a biće (nadam se) 10 juna. Probili su rok za više od dve nedelje. Milsim da je 10.000 din malo, ali kad kad malo bolje razmislim, da li vredi da im se zameram, jer ipak, moraću voziti kola kod njih na sersvis, ne bih baš da me mrze.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9917
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
sta ima da te mrze,njihova je greska,mislis da te oni ne bi tuzili kad bi im oterao auto na servis i posle im rekao "cekajte da dobijem platu za mesec dana pa cu vam platiti"
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ma da ford je odlican auto, ali u grandu rade nesposobnjakovici i ne upuceni, samo ne odutsaj od tog modela koji si narucio, nedaj da ti podvale nesto drugo, jedino dizela, elem pusti mi ako je tajna jel si kupio za kes ili nesto na otplatu kakvi su uslovi, cisto da znam, nesto bucu za fiestu na rate bez kaska, samo fiesta je mala......
nedaju oni iz svog dzepa, niti ce da te se sete, ali ce te se setiti ako budes bio "mekan" da mogu lako stobom
nedaju oni iz svog dzepa, niti ce da te se sete, ali ce te se setiti ako budes bio "mekan" da mogu lako stobom

- knez91
-
gledaj druze, ja mislim da su ispali korektni, jer ako ti povuces advokata za 20k dinara, izace te vise advokat za te stvari nego sto ces pare dobiti.... a za servis, pa mogu te karati kako hoce, tipa, kaze otisli diskovi, paken (a one ni blizu toga)....
tako da po meni je najbolje da cekas da to prodje pa ako ih i tada nema, recimo da odes i da trazis sa vecim paketom opreme, ili nesto slicno.....
tako da po meni je najbolje da cekas da to prodje pa ako ih i tada nema, recimo da odes i da trazis sa vecim paketom opreme, ili nesto slicno.....
- dax92
-
- Poruka: 7599
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Oni su probili rok isporuke, i treba da placaju za to!
Jedan decko je skoro kupovao Faiju novu, i isto su mu probili rok isporuke, ne znam ni ja za koliko! Trazio je od njih patosnice platnene, komplet alu felni, i jos neku sitnicu. Pogadjaj koliko su odbijali da mu daju to??
Nisu ni oni mutavi. Nece ti raci "e, mi smo probili rok isporuke, ti sad biraj sta zelis na poklon od ovoga, ovoga ili ovoga... ". NJima je u interesu da ti to ne daju, ali ako trazis, dace jer kasni isporuka nekom njihovom krivicom!

Jedan decko je skoro kupovao Faiju novu, i isto su mu probili rok isporuke, ne znam ni ja za koliko! Trazio je od njih patosnice platnene, komplet alu felni, i jos neku sitnicu. Pogadjaj koliko su odbijali da mu daju to??

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- makinjo
- Poruka: 313
- Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 22:09h
Tacno je da imas pravo i trebalo bi da trazis nesto kao nadoknadu zato sto kasne sa isporukom . Ali pitanje je koliko su oni pametni tj koliko hoce da ispune te zahteve. I ja znam za slucaj da je momak cekao motor bas dugo pa su mu na kraju ubacili godinu dana besplatnog servisa i jos neke opreme uz motor. U svakom slucaju ne treba da cutis
pozz

- baneks
- Kontakt:
Hvala Vam na odgovorima. Mislim i ja da ne treba ćutati. Treba ih malo pritisnuti... Inače, opet su pomerili rok. Kola će stići 10 juna, ali dok ih oni srede, moći ćemo tek 15-16 da ih pokupimo. Cccc... Što se tiče kupovine, mislim da matori plaća u kešu, s tim što je digao neki kredit u banci... Nisam baš upoznat sa lizingom, kaskom i tim... Znam da garancija traje 2 godine. Želeo bih reći da je veoma nekorektno sa njihove strane kako se ponašaju. Voleo bih da ih ispljujem i svašta da kažem ali mislim da ovo nije mesto za to.
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Nemoj da im oprostis ni pod razno,slucaj je cist kao suza i svaki advokat ce prihvatiti da ti to odradi za procenat krajnjeg ishoda bez placanja unapred,nisu advokati mutavi ako vide sebe na kraju u celoj prici tj odmah ce ti reci sta se moze a sta ne...
A to dal ce da te za.ebu danas sutra na servisu,to ce se desavati i nevezano za ceo tvoj slucaj,u to sam se uverio sam,barabe bre samo gledaju da te ustinu za neki deo...
A to dal ce da te za.ebu danas sutra na servisu,to ce se desavati i nevezano za ceo tvoj slucaj,u to sam se uverio sam,barabe bre samo gledaju da te ustinu za neki deo...
- knez91
-
gledaj moj ti je savet kao sto sam vec spominjao a i neko drugi je govorio
gledaj kada auto stigne trazi originalne patosnice (koje su oko 50e) trazi alu felne, trazi jos tako neke sitnice kkoje ti trebaju, ako kaze ne moze, reci da ces doci kasnije po kola sa advokatom da to resite sto su kasnili......
gledaj kada auto stigne trazi originalne patosnice (koje su oko 50e) trazi alu felne, trazi jos tako neke sitnice kkoje ti trebaju, ako kaze ne moze, reci da ces doci kasnije po kola sa advokatom da to resite sto su kasnili......
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Slazem se sa prethodnim postom.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- dax92
-
- Poruka: 7599
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
+1
Patosnice i alu felne bi bilo ok za taj rok koliko ti ne dostavljaju kola.
Patosnice i alu felne bi bilo ok za taj rok koliko ti ne dostavljaju kola.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Uzmi i meni jedne patosnice 

- baneks
- Kontakt:
Hahaha
Ništa bez patosnica, al onih plastičnih, ne bih ove platnene. Alu felne smo već tražili, razmišljam se da tražim alarm da ugrade + patosnice 

- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ja ti alarm ne bih savetovao, jer sigurno nece staviti fabricki vec ce gledati jeftinije da prodju, pa ti mozda ne ugrade neki koji bi tebi odgovarao i na kraju imas vise problema nego koristi 

Fiesta!!
- knez91
-
ovo sto je dule rekao je jedan razlog a drugi je to sto ti oni ugrade mogu racunati kao neko naknadno ugradjivanje, sto ako bude bilo neko sranje oko elektronike onda te mogu za*ebavati za garanciju.....
ja mislim da je to dosta, patosnice +alu felne e sada ako budu darezljivi trazi im jos i 1.2.3 servisa dzabe..... idt sve zavisi koliko ce jos kasniti.....
ja mislim da je to dosta, patosnice +alu felne e sada ako budu darezljivi trazi im jos i 1.2.3 servisa dzabe..... idt sve zavisi koliko ce jos kasniti.....
- baneks
- Kontakt:
Hm... To za alarm je sasvim moguće, ne bi me čudilo da ugrade neko sranje. Alu felne smo već tražili, tako da njih ne mogu da tražim. Patosnice sigurno, e sad treba biti pametan pa videti šta bih još mogao da tražim. Uostalom vedećemo sutra, tj. danas. Idem sa matorim pa će mo videti koliko su darežljivi. Ako želite da pogledate spisak dodatne opreme, evo linka: http://www.ford.rs/cenovnici/FOCUS%202011.pdf
- knez91
-
koji paket si uzeo, da znamo sta moze a sta ne, i da vidimo sta vec ima da ne trazimo to?
- baneks
- Kontakt:
O.K. Paket je Anniversary + Trend Plus paket
- metalik boja
- kožni volan 4 paoka sa tempomatom
- EATC digitalni klima uređaj
- 16'' alu felne
- pušački paket (koji mi i ovako ne treba)
- centralna konzola sa naslonom za ruku
- rezervni točak standardnih dimenzija
- metalik boja
- kožni volan 4 paoka sa tempomatom
- EATC digitalni klima uređaj
- 16'' alu felne
- pušački paket (koji mi i ovako ne treba)
- centralna konzola sa naslonom za ruku
- rezervni točak standardnih dimenzija
Poslednja izmena: baneks, na dan petak, 10. jun 2011. u 01:18h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
- knez91
-
evo spiska sta da im trazis ako ti ovo daju lako......
mada i ovo je dosta para ali ajde....
-elektro sklop. retrovizori
-auto farovi
-i da ti zatamne stakla
sada cekamo nekoga da kaze da sam preterao sa zeljama
ali jbg, ako nista neka onda ostanu samo zelje..... gledaj sto vise trazis to ce ti vise dati 

-elektro sklop. retrovizori
-auto farovi
-i da ti zatamne stakla
sada cekamo nekoga da kaze da sam preterao sa zeljama