Pomoc u vezi nabavke delova
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Pomoc u vezi nabavke delova
Dakle ovako , s obzirom da nemam kome da se obratim moram ovde da pitam ljude koji su u italiji ili imaju neke varijante nabavke delova iz italije ,
neime nabavio sam jedan motoric , pokusao sam traziti delove u srbiji ali od toga nema nista , izgleda su prilicno retki , a trebam uraditi generalnu na agregatu ,
plocice , i takve sitnice.
Radi se o 1993 Gilera GFR 125 , motor sa nekih 33 ks , i treba mi neko ko je raspolozen da malo probunari po ialijanskim sajtovima u potrazi za delovima .
Uradio bih to sam , ali nazalost italijanski ne znam.
Pa eto ko je raspolozen da malo bunari po netu i zaradi malo para neka se javi...
neime nabavio sam jedan motoric , pokusao sam traziti delove u srbiji ali od toga nema nista , izgleda su prilicno retki , a trebam uraditi generalnu na agregatu ,
plocice , i takve sitnice.
Radi se o 1993 Gilera GFR 125 , motor sa nekih 33 ks , i treba mi neko ko je raspolozen da malo probunari po ialijanskim sajtovima u potrazi za delovima .
Uradio bih to sam , ali nazalost italijanski ne znam.
Pa eto ko je raspolozen da malo bunari po netu i zaradi malo para neka se javi...
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Re: Pomoc u vezi nabavke delova
http://shop.ebay.it/i.html?_nkw=gilera+ ... m270.l1313
A sto se tice plocica... bolje idi nek ti ih prelepe.... brze,jeftinije... nije to neki jak motor pa da mora origigi...
A sto se tice plocica... bolje idi nek ti ih prelepe.... brze,jeftinije... nije to neki jak motor pa da mora origigi...

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9918
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
mile gde gori,misa mu poljubim plisanog???Napisi mi sta ti treba konkretno.Hoces ceo motor??
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Taunus 17m
@ FiestaRS
34 ks , max brzina 170 km/h , treba to i zaustaviti
Inace nikada u zivotu nisam lepio plocice , strah me toga , znam sta je moj cale doziveo sa novim plocicama a ne daj ti boze sta se moze desiti sa lepljenim .
Znaci samo nove .
@ Macaneli
Klip
Karike
Set dihtunga
Kocione plocice prednje i zadnje
Prednji vizir
Zadnji amortizer
Podatci o motoru ugrubo 1993 Gilera GFR 125 , 1 cilindar 2 takta , 34 ks .
Ovo sam na brzinu danas pregledao , moram ga jos razvaliti da vidim sta mi jos treba.
probunari cene otprilike pa cemo ostalo dogovarati.
34 ks , max brzina 170 km/h , treba to i zaustaviti

Inace nikada u zivotu nisam lepio plocice , strah me toga , znam sta je moj cale doziveo sa novim plocicama a ne daj ti boze sta se moze desiti sa lepljenim .
Znaci samo nove .
@ Macaneli
Klip
Karike
Set dihtunga
Kocione plocice prednje i zadnje
Prednji vizir
Zadnji amortizer
Podatci o motoru ugrubo 1993 Gilera GFR 125 , 1 cilindar 2 takta , 34 ks .
Ovo sam na brzinu danas pregledao , moram ga jos razvaliti da vidim sta mi jos treba.
probunari cene otprilike pa cemo ostalo dogovarati.
- macaneli
- VIP
redak motor :-( ,ali pogledacemo sta ima u ponudi novo i staro,malo sam se raspitao ima jos jedna gilera sa koja pasu delovi....napravicemo nesto ako mozemo
- Taunus 17m
To je i meni problem sto je redak , zato sam i pomislio da se obratim za pomoc nekome ko ima neke sanse u italiji .
Macaneli hvala za trud
Macaneli hvala za trud

- macaneli
- VIP
pretpostavljam da klip, karike, set dihtunga, kocione plocice prednje i zadnje hoces nove,a pleksi u amortizer mogu i polovni???
- Taunus 17m
ovo prvo iskljucivo novo , plexi ispravan polovan naravno a amortizer , hmm najbolje bi bilo nov ali to je samo razmatranje ne znam koja je cena , mada pretposavljam da je umobolna , koliko god smesno zvucalo to je bio performance motor 90-ih u klasi 125 ccm , svi ti fabricki delovi nisu bili igrarija na njemu.
Meni je zadnji amort pustio ulje , nisam gledao da li ga mogu rastaviti , mislim realno to mi je vikend projekat , serafacu ga nedeljom tipa sat dva vremena dnevno pa ako ga zavrsim za godinu dana dobar sam , danas sam pozavrsavao malo peglanja pokrivljenog gvozdja na njemu pa idem dalje , sl nedelje vadim agregat pa cemo videti i kakva je radilica i lezajevi , pa mozda i to bude trebalo , a i menjac moram da otvorim da vidim kakve su lamele.
Meni je zadnji amort pustio ulje , nisam gledao da li ga mogu rastaviti , mislim realno to mi je vikend projekat , serafacu ga nedeljom tipa sat dva vremena dnevno pa ako ga zavrsim za godinu dana dobar sam , danas sam pozavrsavao malo peglanja pokrivljenog gvozdja na njemu pa idem dalje , sl nedelje vadim agregat pa cemo videti i kakva je radilica i lezajevi , pa mozda i to bude trebalo , a i menjac moram da otvorim da vidim kakve su lamele.