Poruka
od RS_cabrio » utorak, 4. jan. 2011. u 02:14h
Sluzba za pomoc je u kafani,a drugome je bio iskljucen telefon tako da se nadamo da ce sve biti ok a po onome sto je ovaj momak rekao,trebalo bi (iskljucili ogranicenja i tajmere).
Procedura je sledeća ( da vam skratim vreme na takvim pumpama kod nas i u insotranstvu ko nije koristio:
1. Postoji touch screen gde se prvo bira jezik menija
2. Zatim se na istom touch screenu bira vrsta goriva (ovde je postojalo koliko se secam tri vrste, ja sam uzeo onaj euro bezolovni, ne znam sta ima jos)
3. Bira se kolicina ( ja sam isao na broj litara a ne secam se da li ima kolicina novca za koju zelite da kupite što je moguće)
4. Onda će vam napisati poruku da ubacite karticu (placam karticom,a verujem da je kod loadovanja papirnog novca isto jer pored posotji rupa gde ide novac za onoga ko ne placa karticom).
5. Na ekranu će vam reći da uneste pin ko ima pin (ko nema pin kartica se ubacuje i zatim rukom izvlaci iz slota -a to mi je rekao covek koji radi, nemam karticu bez pina tj izbegavam da je koristim)
6. Kad obradi zahtev i posrče vam pare napiše vam poruku da točite i onda uzimate pištolj.(ne onaj iz kasete nego ovaj za točenje)
Ja do tačke 6 stigao nisam , tj jesam ali sledeći dan,i pošto su mi oni sipali,ispade da nisma ništa video od automatske pumpe.