Need for Speed Underground 2 online
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Need for Speed Underground 2 online
Da slucjano neko ne igra igricu iz naslova ? Starija je igra, ja uzeo original da igram preko neta, kad vidim da su sve servere ugasili.
Ako neko igra, da probamo da kreiramo server i da se vozamo? http://www.zigvideo.com/home/vdodetail/.YDM4UTM
Ako neko igra, da probamo da kreiramo server i da se vozamo? http://www.zigvideo.com/home/vdodetail/.YDM4UTM
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: need 4 speed underground 2
Mrdnucu ovo posle u offtopic, mislim da je bolje tamo.
Samo mi stoji na laptopu da imam nesto ako mi se bas zaigra da igram u pokretu, ali u principu davno sam je aktivno igrao. A i laptop mi sad nije tu, tako da jbg
Samo mi stoji na laptopu da imam nesto ako mi se bas zaigra da igram u pokretu, ali u principu davno sam je aktivno igrao. A i laptop mi sad nije tu, tako da jbg

Fiesta!!
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
-
- Ljubitelj životinja
mislim da ne mora original. Ja sam igrao crackovan koji se moze naci online,ali sam zazeleo da se trkam sa zivim ljudima jer se secam koja je to zabava bila jos pre interneta kada smo se modemom vezivali pre 10 godina ili vise.
kupim original zbog serijskog broja (starija je igra pa je jeftina, 450 dinara ili tako nesto) misleci da postoje aktivni serveri,ali su sve ugasili. Vidim da ima opcija da se kreira game host,pa reko ako neko igra, da probamo. Mnogo je zarazno,nisam neki gamer, ali ne mogu da se odvojim od ekrana, samo vozim danima,popravio sam volan sa force feedbackom pa je zanimacija zesca
kupim original zbog serijskog broja (starija je igra pa je jeftina, 450 dinara ili tako nesto) misleci da postoje aktivni serveri,ali su sve ugasili. Vidim da ima opcija da se kreira game host,pa reko ako neko igra, da probamo. Mnogo je zarazno,nisam neki gamer, ali ne mogu da se odvojim od ekrana, samo vozim danima,popravio sam volan sa force feedbackom pa je zanimacija zesca
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Ja bih.... samo mi moras pojasniti kako - sta... gde ima za 450 din origigi CD?

-
- Ljubitelj životinja
Jbg, sad sam gledao,nemoze da se ova igra igra ni da sam kreiram,goveda su sve zakljucala da bi poslali ljude da kupuju novije naslove.
A sto se tice igara,ja sam je uzeo u Hiper Cort-u na NBGD, autoput za zagreb 18,ako se dobro secam.
Ali pogledaj ovde : http://computerlandgames.rs/trkacka-c61-pl1-list.htm (ako je naslov stairji,onda je jeftiniji).
Konkretna igra za te pare http://computerlandgames.rs/need-for-sp ... 1-view.htm
Ako ima zainteresovnaih da uzmemo neku koja moze se igra online pa da pichimo. Ziva je zaraza,a ja sada ne znam kako izgledaju noviji naslovi i sta su smislili,ali ovde ima svega.
A sto se tice igara,ja sam je uzeo u Hiper Cort-u na NBGD, autoput za zagreb 18,ako se dobro secam.
Ali pogledaj ovde : http://computerlandgames.rs/trkacka-c61-pl1-list.htm (ako je naslov stairji,onda je jeftiniji).
Konkretna igra za te pare http://computerlandgames.rs/need-for-sp ... 1-view.htm
Ako ima zainteresovnaih da uzmemo neku koja moze se igra online pa da pichimo. Ziva je zaraza,a ja sada ne znam kako izgledaju noviji naslovi i sta su smislili,ali ovde ima svega.
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
-
- Ljubitelj životinja
Pogledacu sutra, mrtav sma umoran.Ovaj video sam na brzinu pogledao i jel bitno da je windows 7?
koristim xp dok ne zamenim komp
koristim xp dok ne zamenim komp
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Nije bitno.... ja koristim XP 
Edit... Mislim da ovo ipak radi skini Tunngle http://www.tunngle.net/en/downloads/ i registruj se na njihovom sajtu https://www.tunngle.net/en/account/?register=1
i posle toga pokrenes Tunngle i uneses svoj user i pasvord u networks listi nadjes Live for speed tu udjes, sacekas saigraca i dalje sve kao na klipu...
M W
[youtube]vnreAeuk26E[/youtube]

Edit... Mislim da ovo ipak radi skini Tunngle http://www.tunngle.net/en/downloads/ i registruj se na njihovom sajtu https://www.tunngle.net/en/account/?register=1
i posle toga pokrenes Tunngle i uneses svoj user i pasvord u networks listi nadjes Live for speed tu udjes, sacekas saigraca i dalje sve kao na klipu...
M W
[youtube]vnreAeuk26E[/youtube]

- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Zasto ne probate sa Live for Speed?
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- Scorpio 696
- Poruka: 1371
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Ako nisu poceli da prodaju pirate po radnjamaFiestaRS piše:Ja bih.... samo mi moras pojasniti kako - sta... gde ima za 450 din origigi CD?
onda u "merkatoru 1 sprat prodavnica igracaka.
Kad udjes sa leve strane stoje cd-ovi i 99% sam siguran da prvo sto sam video NFS U2 i sa tako smesnom cenom.
Video juce.
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Ok.. hvala za info... probacemo danas dali sljaka ovako online ako ne oticu po taj CD...Scorpio 696 piše:Ako nisu poceli da prodaju pirate po radnjamaFiestaRS piše:Ja bih.... samo mi moras pojasniti kako - sta... gde ima za 450 din origigi CD?
onda u "merkatoru 1 sprat prodavnica igracaka.
Kad udjes sa leve strane stoje cd-ovi i 99% sam siguran da prvo sto sam video NFS U2 i sa tako smesnom cenom.
Video juce.
Prvi put cujem... sad cu je skinuti....Mickey038 piše:Zasto ne probate sa Live for Speed?

-
- Ljubitelj životinja
jel koristis torrente? meni je sa torrenta skoro skinuo vrlo brzo.Zanimacija je ludnica i zaraza.
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Da.... torrent... uglavnom [isoHunt]
FlatOut je dobra igrica... to bi bilo dobro kad bi moglo online da se pici....
FlatOut je dobra igrica... to bi bilo dobro kad bi moglo online da se pici....

- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Nije losa ideja da se malko igramo online, odlucite koju igricu bi igrali pa da krenemo. gears
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Live for speed je jedna od najrealnijih voznji koje sam probao.
Jedna od novijih je Blur koji me je prijatno iznenadio. Pogotovo to sto moze da se vozi Focus RS
Inace vise volim simulacije voznje (poput GT-a) nego arkadne (poput NFS-a)
Jedna od novijih je Blur koji me je prijatno iznenadio. Pogotovo to sto moze da se vozi Focus RS

Inace vise volim simulacije voznje (poput GT-a) nego arkadne (poput NFS-a)
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- miki023
ja se registrovao, kada bi mogli da pocnemo, treba ugovoriti neko vreme koje bi vecini odgovaralo, ima nekih koji rade u 2 smeni
Jos da pitam koliki je upload realno dovoljan za normalno igranje.

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Eo ja sam sad sam przio Underground 2 ok radi... net mi je oko 1 mb.... tako da za to nema brige.... komp mi je mator 6 god... 512 rama G force 4 i nije ni jednom zaseckalo....
ajde na skype pa da sklapamo dogovore
fiestarshox my name
Pokrenes tunngle u network search ukucas need for speed i nadjes unterground 2

ajde na skype pa da sklapamo dogovore

fiestarshox my name
Pokrenes tunngle u network search ukucas need for speed i nadjes unterground 2

- miki023
Ja mogu tek veceras kad dodjem sa posla,
, nadam se da cu vas zateci na serveru da vas sve rally

-
- Ljubitelj životinja
evo mi setujemo upravo
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Ajde bre namestajte tunngle da vas derem
ove tamo botove sam osisao... 512 000 u driftu... a lik ''drift king'' 320 000 komentar je bio: WOW HOW THE *UCK?? LOL 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Koji auto tjeraš? 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt: