World of tanks ako neko cepa, nek se javi

U svakom slucaju igram Witcher-a 3 vec 6 meseci, onako po malo, ostalo mi je jos malo.
Stigao je sad na red i Red Dead Redemption 2 - like!
Još malo sa ili bez ekspanzija?speccko piše:Igra li se sta ovde - a da nije na mobilnom telefonu?
World of tanks ako neko cepa, nek se javi
U svakom slucaju igram Witcher-a 3 vec 6 meseci, onako po malo, ostalo mi je jos malo.
Stigao je sad na red i Red Dead Redemption 2 - like!
Mogao bih malo da vezbam nemackiAlmighty.shO piše: ↑sreda, 2. dec. 2020. u 17:28hTrenutno igram Wolfenstein The New Order. Pre neki dan sam presao Wolfenstein II The New Colossus.
Obe ekspanzije su fantastične i dobićeš još masu sati uživanja, što zavisi dosta i od toga kako igraš - ako zaviriš pod svaki kamen kao ja onda ćeš igrati još dosta dugo.speccko piše:Hahah.... pa zapravo sa ekspanzijama ali jos malo da zavrsim deo bez ekspanzija. Posle sa ekspanzijama cu lagano
Mogao bih malo da vezbam nemackiAlmighty.shO piše: ↑sreda, 2. dec. 2020. u 17:28hTrenutno igram Wolfenstein The New Order. Pre neki dan sam presao Wolfenstein II The New Colossus.
Uglavnom kad odigram jedan deo neke igrice, vise me ne privlaci neki drugi deo, osim nekih online.
Wolfenstein-a sam igrao prvi deo na PC-u i bilo je tad bomba!
Jel rokanje testko sad ovaj deo?
I peskir oko vrata
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni