A sad da pitam da li se i vama desilo nesto strasno,neobjasnjivo jednostavno misterija.
Mislim da je ovo dobra i zanimljiva tema pa ako vam se desilo nesto slicno nesvakidasnjo podelite sa nama.
Pa evo prvi da pocnem.
Posto sam trenutno na Tajlandu trenutno ovde ima neki festival odnosno promocija leto na tajlandu ima raznih aktivnosti kako koncerata tako i vasara.
Pa sam resio da podelim i sa vama nesto sto mi se sinoc dogodilo.
Napominjem da ne preporucujem da ovo citaju ljudi sa slabim srcem i sa zdrvastvenim problemima jer je zaista sokantno.
Pa da pocnem
Posle dobrog koncerta otisao na vasaru da prosetam sa drugaricom i uocio nesto sto je okupilo oko stotinak ljudi.
Priblizio se da vidim kad ono covek sa sanducima u kojima su zmije.
Pa sam na prvi mah pomislio ok super show sa zmijama i donekle i jeste bio show sa zmijama ali nazalost ne samo to

Covek je pricao na mikrafonu nesto na tajlandskom nesto u vezi Bude i budizma.
I svo vreme je koristio one mirisljave kineske stapice koji je kvasio sa vodom.
I svo vreme se molio i prodavao je tu vodu tajlandjanima po meni nesto kao osvescena voda od popa.
I naravno igrao se za zmijama i govorio im nesto.Bile su tu razne vrste: obicne kobre,kraljevske kobre pitoni....
Sa svim zmijama je isao oprezno i svaku zmiju koja je bila agresivna i koja ga je napadala smirivao je dodirom po glavi.
Jednom je sipao i tu vodu na jednoj kobri i ona je istog momenta zaspala.

Zmije iz kaveza su vadile neka devojcica (koja nije imala vise od 8 godina, po meni nekoj logici njegova cerka) i neka zena po meni njegova supruga.
Zaista je bilo interesantno sve dok nije.....
Ta devojcica od 8 godina legla na podu i prekrila se carsavom.

MIslio sam da ce sada na nju da bacaju zmije sto je naravno opasno ali ne...bilo je nesto jos mnogo mnogo gore i strasnije.

Dok je devojcica tako lezala covek je po meni kako sam zakljucio izgovarao nekakve molitve u vezi budizma i prskao je tom vodicom njeno telo. i glavu.
To je trajalo negde oko 10 minuta. Sve dok jednog momenta....
Da napomenem jos jednom da je ovo sto cu sada napisato veoma Sokantno i veoma uznemiravajuce pogotovo osobama sa slabim srcem tako da takve osobe molim da preskoce ovaj moj post.
Covek je kleknuo pored pokrivene devojcice koja je mirno lezala na podu

a neki decak je uhvatio devojcicu za noge
i covek je otkrio devojcicu uhvatio je za glavu izgovorio neku molitvu sav uzbudjen i u jednoj sekundi je uzeo veliki noz prosao je nozem oko njene glave i odjednom je hladnokrvno zario noz u njenom vratu (hladnokrvno je zaklao devojcicu pred 100 ljudi koji smo svi bili sokirani.

Krv je sistala na sve strane a mi smo to sa grozotom posmatrali.
Niko nije imao pojma da ce covek to da uradi.

Bilo je zaista jezivo nisam mogao da poverujem sta se upravo desilo i to na samo 3 metara ispred mene.
Tacno sam video kako prelazi duz grkljana nozem na njenom vratu.
Naravno nisam to slikao jer nisam ocikivao da ce tu glupost da uradi i da ce to sranje napraviti i naravno bio sam u soku kao i svi ostali.
Covek je zatim devojcicu pokrio istim carsavom i udaljio se od nje.
Ja sam samo mislio da ce biti sve ok sa devojcicom i posmatrao sam da li je jos uvek ziva.Bio sam mirniji kada sam video da se njen stomak i dalje pomera odnosno da devojcica i dalje dise.
Sledecih 5 minuta covek je ponovo palio te kineske stapice i kvasio telo devojcice vodom.
Zatim je ponovo kleknuo pored nje uzeo noz izgovorio neku molitvu i ponovo prosao nozem preko njenog stomaka tako pokrivenu

Opet smo svi bili u soku a devojcicino telo je samo odskocilo i ponovo je nakon toga mirno lezala dole.
Covek je ustao i ponovo je pricao nesto narednih 10 minuta.
Nakon toga kleknuo je pored devojcice i rekao joj (barem sam to razumeo na tajlandskom jer par reci znam tajlandski)
rekao joj je da ustane.

Devojcica je odmah ustala pokrivene glave istim carsavom i otisla do obale mora koje je bilo udaljeno jedno 10 metara sto nas je opet sokiralo sto mozete videti reakciju ljudi na slici:

Ja sam naravno sa olaksanjem posmatrao devojcicu i hteo sam da pogledam bolje a drugarica je pokusala da me spreci da se udaljim ali naravno nije uspela i ja sam se udaljio od drugarice jedno 2 metara i uspeo da napravim sliku.

Pogledao sam oko sebe samo sam ja koji je posmatrao devojcicu ostali ljudi su pomno pratili i slusali coveka sta prica.
Izgleda da im je covek rekao da ne reauguju i da ne gledaju devojcicu sto ja naravno nisam razumeo.
Nakon 5 minuta devojcica je dosla blizu mene gde sam stajao i isprala je krvavi vrat.
Koliko sam mogao da zapazim i dalje je bio rez kako je covek zaklao mada nisam siguran jer je bio mrak ali neku mrlju sam sigurno video.
A na ovoj slici mozete videti i krv na podu koja je ostala nakon sto je devojcica ustala i otisla da opere vrat.

Od tog momenta prosla su 5 minuta covek je i dalje prodavao tu njegovu osvecenu vodu u malim epruvetama ne vece od 5 cm koja je kostala 300 dinara,neke su kostale samo 120 dinara.I dosta ljudi su kupovali tu vodu.
Posle 5 minuta devojcica se vratila i dalje je vadila zmije

Na srecu ovo se stvarno srecno zavrsilo i bio sam srecan i spokojan ali isto tako i dalje sokiran i verujem da ovo nikada necu zaboraviti.Sada posle skoro 15 sati i dalje sam zaprepascen i sokiran pogotovo dok pisem ovo i ubacujem slike.

Nakon toga pitao sam drugaricu da mi objasni zasto je covek prodavao vodu? kakvu ulogu ima voda? kakvu ulogu imaju zmije u svemu ovome? Zasto je zaklao devojcicu?I kako to da je devojcica i dalje ziva?
Drugarica posto ne zna najbolje engleski nije mogla da mi odgovori samo je rekla da ima veze sa smrcu,budom i srecom

Nazalost ostao sam uskracen za odgovor ali me je veoma drago sto je sa devojcicom sve u redu.
Ali nadam se da ovako nesto vise nikada necu videti.
E sada ste vi na redu da li se i vama desilo nesto slicno strasno ili nesto neobjasnjivano???