sema za renoa
- peki_92
- Poruka: 465
- Član foruma od: utorak, 10. nov. 2009. u 17:19h
sema za renoa
reno megan 1999 godina proizvodnje. 1.9 dizel obican. ne baca naftu na dizne uopste. posto ima elektroniku na pumpi posumnjao sam na nju, uzeo sam polovnu i opet nista. sve sto pumpa dovuce naftu do nje, ode u preliv (kako jedna tako i truga pumpa koju sam uzeo na probu). jel ima neko ideju gde to da nabavim ili mozda cak i el. semu tog auta da proverim one pinove sto dolaze na pumpu, ima ih 14. hvala vam...
L A V
- mbole
- Poruka: 14901
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Re: sema za renoa
Ne znam kako tacno izgleda ta pumpa, ali pretpostavljam da ima ventil kojim prekida dovod goriva, bilo kad ga normalno gasis, bilo kada to radi imobilajzer.
Lici kao da je on u nekom problemu.
Lici kao da je on u nekom problemu.
Djak pesak 

- peki_92
- Poruka: 465
- Član foruma od: utorak, 10. nov. 2009. u 17:19h
gde stoji taj ventil? predpostavljam na pumpi ali sam celu pumpu sa njenom elektronikom menjao i isto...
L A V
- mbole
- Poruka: 14901
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ko sto rekoh, ne znam tacno kako je to izvedeno kod renoa.
Kod forda je ventil imobilajzera na samoj pumpi, ali ne mozes jednostavno da ga samo zamenis. Racunar ga ne prepozna i nece da pusti gorivo (mada i to izgleda zavisi i od godine do godine i modela do modela).
Sto ne probas na renoovom forumu, pre ocekujem da tamo neko zna nesto o tome?
Kod forda je ventil imobilajzera na samoj pumpi, ali ne mozes jednostavno da ga samo zamenis. Racunar ga ne prepozna i nece da pusti gorivo (mada i to izgleda zavisi i od godine do godine i modela do modela).
Sto ne probas na renoovom forumu, pre ocekujem da tamo neko zna nesto o tome?
Djak pesak