Bar mi se tako čini. Jer srećem po ulici Mondeo Mk3 dizele, jedan se čuje kao traktor, drugi nešto malo, a treći između toga.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Bice ti isto i posle promene zamajca,PL kad dobije veliki luft kao kod mene pocne da krlja na pola hoda kvacila i bas da lupka na leru bices primoran da ga menjas to tada nista ne diraj. Da podsetim da je svaki dinar ulozen u auto bacen novacpopovicvl piše:
Jedno pitanje za iskusne koji su prosli zamenu zamajca na Modneu. Kvacilo mi funkcionise dobro na kolima, ali ja mislim da karakteristican zvuk tak tak tak u nekim obrtajima (1500-2000) dolazi od nogu sa vozaceve strane, pa sumljam da PZ ne amortizuje i klapara. To mi posebno smeta dok je hladan, kad se zagreje spusti tonazu ali je zvuk tu i dalje.
U leru je miran, na pritisak kvacila ne menja zvuk, ali i dalje sumljam na njega. Sumljam i na veliki nosac, ponekad u visim brzinama osetim neku vibraciju pa cu prvo njega menjati, pa ako ostane tako i PZ.