Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

lekarsko uverenje - produzenje vozacke dozvole

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
zeteks
Poruka: 1296
Član foruma od: utorak, 12. okt. 2010. u 15:56h

lekarsko uverenje - produzenje vozacke dozvole

Poruka od zeteks » nedelja, 16. mar. 2014. u 19:06h

Gde je najbolje izvaditi lekarsko uverenje za produzenje vozacke dozvole, ako postoji sansa da se nece proci na pregledu?

kolubarac
Poruka: 5
Član foruma od: nedelja, 2. mar. 2014. u 11:32h

Re: lekarsko uverenje - produzenje vozacke dozvole

Poruka od kolubarac » nedelja, 16. mar. 2014. u 19:44h

pa najbolje je u institutu medicine rada u deligradskoj a sad ako postoji mogucnost da ne prodjes mozda privatno nesto...
ili ako si blizu mladenovca u mladenovcu u keramici se radi lekarsko svakojaki su tu prosli thumbsuph

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » sreda, 19. mar. 2014. u 21:27h

Ja sam radio u medicini rada u Rakovici i odusevio se. Brzo,jeftino (jeftinije nego na drugim mestima). Da li moze na mufte ne znam,ali sve pohvale za njih.

mhetlerovic
Poruka: 178
Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
Kontakt:

Poruka od mhetlerovic » sreda, 19. mar. 2014. u 22:45h

Prema iskustvu nekih ljudi koje poznajem ako oces nesto da lakse prodjes iskljucivo privatno - tipa Dr Ristic i sl.

Moj drugar je imao ogranicenje zato sto mu malo drhte ruke. U medicini rada na Nbgd mu je ova psiholog davala da radi desetak testova i na kraju zakljucila da je on sve super prosao ali mora da mu stavi ogranicenje... Kada muje istekla dozvola otisao je u Ristic, oni mu napisali da je sve super i sad ne vadi lekarsko do 65. godine zivota :)

Edit: ne znam koja je razlika u parama, ali je znatna razlika u smaranju :)

zeteks
Poruka: 1296
Član foruma od: utorak, 12. okt. 2010. u 15:56h

Poruka od zeteks » petak, 21. mar. 2014. u 15:00h

mhetlerovic piše:Moj drugar je imao ogranicenje zato sto mu malo drhte ruke. U medicini rada na Nbgd mu je ova psiholog davala da radi desetak testova i na kraju zakljucila da je on sve super prosao ali mora da mu stavi ogranicenje...
Isti slucaj, ali u Durmitorskoj. Stavili su ogranicenje. Mozda da je drugacija situacija u privatnim domovima zdravlja.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“