1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
pod pretpostavkom da govoris istinu(da ne budem kao neki glavni negativci na forumu koji cim je nesto malo neobicnije od proseka odmah upiru prstom i podsmevaju se misleci da neko laze), ja te pitam gde si to uspeo da probas,kad tog auta nema kod nas????totti piše:Koenigsegg Agera R.
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.
Kako misliš nije daleko?Pandur piše:uuu Taladega brate mili,koja zverina??? 800 konja???? znaci za sada definitivno najjaca masina.....mada ni veyron nije daleko.....
Veyron ima motor od 16 cilindara (dva motora od 8 cilindara spojena u jedan), 64 ventila i 1001 konjsku snagu. Motor hladi čak 10 hladnjaka. Menjač je sedmostepeni automatski i omogućuje promenu brzine u manje od 150 milisekundi. Koristi i specijalne Michelin gume koje mogu podneti velike brzine. Pri maksimalnoj brzini u jednoj sekundi u motor uđe vazduha koliko prosečan čovek udahne u četiri dana i puni rezervoar goriva od 100 litara potroši za 12 minuta, dok bi se gume nakon 15 minuta potpuno rastopile.
da,na to sam mislio,samo se mozda nisam dovoljno dobro izjasnio..... Pontiac bi olesio veyrona na drag racingu,ali bili bi tu negde veoma blizu.... kilaza Pontiaca je ogromna prednost,i njegova konstrukcija namenjena iskljucivo za drag racing mu omogucava da 200 konja manje u odnosu na Veyrona nadoknadi i bude malcice brzi....mislim ispod 9sec je stvarno brutalno na 1/4 milje.....dule0911 piše:Pa u disciplini za koju je napravljen taj Pontiac, Veyron je sporiji
Tako da u tom kontekstu nije daleko, verovatno je na to mislio, ili odnos ks/kg.
uf vozio sam ga, da nije beli dvoje vrata? dan kada sam se zaljubio u zadnju vucu!skoricnik piše:Da dodam, jos pored GT, BMW 325 E46 (fabricki 192ks, ovaj je imao cca. 220)