Pomoc iz Niša
- MKrstic4
- Poruka: 20
- Član foruma od: subota, 26. okt. 2013. u 18:43h
Pomoc iz Niša
Ljudi treba mi pomoć od nekog ko je iz Niša i ako poznaje čoveka i taj auto. Naime trebalo bi da kupim w126 83' s class coupe 500 sec i po slikama ne mogu da zaključim sve, a dosta sam se naložio, to mi dođe kao neko ostvarenje dečačkog sna, dosta toga sam primetio na slikama, a i čovek mi je otvoreno rekao u kakvom stanju je sve i koliko je potrebno uloga, ali me zanima ostalo što se ne vidi, tipa kako taj motor sto je ubacio 3.0 iz 124orke radi na njemu, da li je truo gde i slicno. I sta vi mislite o svemu tome da li je auto vredan 2400 evra ? S obzirom da se radi o retkom automobilu o kome je i dokumentarac snimljen al opet ovaj ne mogu da procenim kakva je podloga za dalje sredjivanje... Ne mogu da idem do Niša jer mi obaveze ne dozvoljavaju a da mlatim samo zbog gledanja auta. Bio bi zahvalan svima na pomoći. Pozdrav.
patience
-
- Poruka: 129
- Član foruma od: utorak, 7. maj 2013. u 20:14h
Re: Pomoc iz Niša
Gde zivi taj daj neki link?
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Izuzetno je nezahvalno da neko drugi umesto tebe ide gledati auto.Iz prostog razloga sto taj neko ne gleda za sebe i moze prevideti neke ili nedostatke ili nesto slicno.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ne zelis ti njega dovoljno cim ti se ne ide..
- CrnaTica
- Poruka: 363
- Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h
za početak, zašto je izvađen v8 i stavljen šestak (pretpostavljam dizel)?
ako nešto ne volim, onda je to krivi motor na s klasi...

ako nešto ne volim, onda je to krivi motor na s klasi...

Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

- MKrstic4
Vidim da ovde ima nekih koji su stalno negativno nastrojeni i skloni napadnju bez ralozga
... Nije tesko biti fin
Ako sam pitao za informacije neke, to nije aludiranje na to da ga ne zelim dovoljno. Nisam pitao da ide bilo ko da gleda salje mi slike i ostalo, sve mi je decko putem interneta objasnio poslao, sve probleme, mane i vrline, samo me je zanimalo vase misljenje o tom modelu, bas tom autu itd, cisto da se sto vise informisem. Ubacen je zbog manje potrosnje i registracije.. 

patience
- MKrstic4
Nije dizel buraz, benzin je bio u njemu
A znam ni ja to ne volim, ali sta je tu je.. Ovako makar manje trosi kolko tolko, i plus registracija jeftinija.

patience
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Cim si ovo napisao ne zelis ti njega dovoljno..MKrstic4 piše:da mlatim samo zbog gledanja auta
- Taunus 17m
Licno nikada ne bih gledao 500 SEC iz par prostih razloga , pogotovo ne neki frankenstajn kao sto je taj .
Skup je auto realno , odrzavanje sacuvajmeboze , a i izuzetno je ne originalan sa tim motorom i nema vrednost koju bi trebalo da ima.
Kad vidim tako neke frankenstajne prvo sto pomislim jeste da je seljobersko govno koje je neko kupio ili ubogaljio samo da bi imao privilegiju da kaze da vozi 500 SEC .
Licno ne bih ni razmatrao takvo vozilo jer nisam u finansijskim uslovima da posedujem , registrujem i odrzavam taj kalibar .
Najvaznije stvari kod retkih vozila su originalnost i to se ceni. Sve vrste prepravki su totalno ne cenjene.
Da ne ispadne da te pljujem sto hoces da kupis to , naprotiv , ne . Samo izrazavam svoje misljenje.
A i kao sto sam napisao par postova iznad , najbolje je da sam odes i pogledas auto , to ti je najsigurnija opcija jer kako god okrenes moraces da odes tamo . Sta god da ti neko javi.
Skup je auto realno , odrzavanje sacuvajmeboze , a i izuzetno je ne originalan sa tim motorom i nema vrednost koju bi trebalo da ima.
Kad vidim tako neke frankenstajne prvo sto pomislim jeste da je seljobersko govno koje je neko kupio ili ubogaljio samo da bi imao privilegiju da kaze da vozi 500 SEC .
Licno ne bih ni razmatrao takvo vozilo jer nisam u finansijskim uslovima da posedujem , registrujem i odrzavam taj kalibar .
Najvaznije stvari kod retkih vozila su originalnost i to se ceni. Sve vrste prepravki su totalno ne cenjene.
Da ne ispadne da te pljujem sto hoces da kupis to , naprotiv , ne . Samo izrazavam svoje misljenje.
A i kao sto sam napisao par postova iznad , najbolje je da sam odes i pogledas auto , to ti je najsigurnija opcija jer kako god okrenes moraces da odes tamo . Sta god da ti neko javi.
- stalker92
- Poruka: 1598
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
A i nesto mi mirise da na S klasi, pritom kupeu sa otprilike najjacim motorom na kome je u medjuvremenu osim motora ko zna sta jos iskasapljeno, sitna ulaganja ne postoje... 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- MKrstic4
Prvo ne mozes odma reci govno ako nisi video auto. 500 sec nikako ne mozes nazivati seljoberskim govnom, a mirise mi na to da je to tvoje uopsteno misljenje za mercedes, sto postujem, svako ima pravo na misljenje... Motor koji je ubacen, m103 je svejedno bio u paleti izbora za S klasu tako da nije ubaceno nista drugo sem fabricki odgovarajuceg motora manje kubikaze.. Registracija iznosi 400evra. Ja prvi ne volim kad vidim na ulici domace stajlinge tjuninge p...mamine i slicno na golfovima,124orkama i slicno (jednom sam video lika koji je preko celih zadnjih vrata izlepio trakom GOLF) , jer je to teski kic, retko koji je lepo sredjen, a i sve je lepse videti u fabrickom izdanju.. Slazem se da je najlepse kad nista nije menjano. Ali ja planiram da u ovaj auto ulozim, i sredim sve kako mu dolikuje. A ne da pravim od njega grand paradu. Potrebno je 1000 evra ulaganja da bi imao savrsenstvo i sve mi je receno... Evo i slika par..
http://images2.polovniautomobili.com/us ... 00x600.jpg
patience
- Taunus 17m
Naprotiv , nemam nista protiv mercedesa , nego to vise nije 500 SEC , to moze biti samo 300 SEC , jer je auto frankenstajn , nije originalan .
To ne volim , kad se originalan auto upropasti nepotrebno .
Ja ako nemam para za nesto da pdrzavam , tocim i registrujem necu ni kupiti.
To ne volim , kad se originalan auto upropasti nepotrebno .
Ja ako nemam para za nesto da pdrzavam , tocim i registrujem necu ni kupiti.