Danas sam registrovao svoj auto, u koji je ugradjen gas 2010 god. Atestiran, uredno zavedeno u saobracajnu dozvolu (i tada su uzeli pare za zamenu saobracajne)
Od tada je auto normalno registrovan 2 puta. Danas na tehnickom, uz sve potrebne papire, traze i UVERENJE na papiru (A4 format) Nista im nije znacilo ono plavo papirce, i to sto na plasticnoj saobracajnoj pise benzin-gas i da atest vazi do 2015. Elem, nadjem ja taj papir i sve uredno zavrsim. I pitam ja coveka, sta bi bilo da sam ja to uverenje do sada bacio-izgubio? Kaze cova : Nista, nov atest...6000 din min. Jos bi ti nasli da ti creva nemaju neku homologaciju...pa zamena magnetnih ventila...
Dok ja tu sedim i pijem kafu, i cekam da se auto slika zbog dopunskog osiguranja..ulazi gospodin sa Lanciom i predaje papire. Atest za gas uradjen u januaru 2008. Nista od registracije!!! I ako mu atest vazi do 2018!!!Zove covek servis gde je ugradio, kazu mu da nema mesta za terensko atestiranje posto je straobalna guzva i da AMSS nema terence za taj posao, nego da ide u AMSS ili Vincu,masinac ili gde vec i da zakaze nov atest.
Kao daj uradi mi tehnicki bez plina, pa cu ponovo da atestiram...istice mi reg za 5 dana...Ma nema sanse!
Elem, koliko ce jos ova drzava da uzima pare na gluposti??? Te porez na radio u kolima, te neke silne takse...koje su ukinute a sada uveli ovo?
Placas osiguranje. Pa ako mi auto izgori i ja zajedno sa njim...moj auto moj zivot. Dolkle vise? Kada i ako ukinu ponovni atest, ima da dignu cenu gasa na 100 din!!!