Ima li neko slicnih iskustava, a i da se prebrojimo koliko su fordovci lojalni gospodinu Tijanicu?

+1. . .

Slagao te je drug.batarihter piše:Ja sam hteo da se otkazem od RTV pretplate,ali mi je drug koji radi u distribuciji rekao,da cim imas strujomer,moras da imas i RTV,tako da nema otkazivanja
+1BojanM piše:Slagao te je drug.batarihter piše:Ja sam hteo da se otkazem od RTV pretplate,ali mi je drug koji radi u distribuciji rekao,da cim imas strujomer,moras da imas i RTV,tako da nema otkazivanja
Da vam dam ja tekuci,da i meni uplatite nesto? Mislim kad vec dajete ko trazi. Mene bar znate.Lale piše:Bravo totti...svaka čast...i ja isto.
Pa ne znamo te... Osim preko tastatureRS_cabrio piše: Mene bar znate.
"Slagao" garant,cim radi u distribuciji!!!!Ali i dalje ne hebem da placam RTV pretplatu!!!U stanu mi od 2 prikljucka,ni jedan ne radi!!!Antena mi je koaksijalni kabl,na kome je na vrhu ekserBojanM piše:Slagao te je drug.batarihter piše:Ja sam hteo da se otkazem od RTV pretplate,ali mi je drug koji radi u distribuciji rekao,da cim imas strujomer,moras da imas i RTV,tako da nema otkazivanja
Apsolutno pravno tacno, gledao sam po raznim forumima o ovoj temi i svi koji se bave pravom isto kazu: Sto nisi potpisao i time nisi dao saglasnost, ne moze ti niko nista, jednom obicnom zalbom pada sve u vodu, a u krajnjem slucaju posle godinu dana slucaj zastareva, tako da i po tom mogu da ti naplate samo pretplatu za zadnjih godinu dana. To u slucaju da nemas volju i zivce da se naganjas sa njima pa popustis.popovicvl piše:Nema ugovora, nema obaveze. Nista nisam potpisao, sa nicim se nisam slozio.
Osnovno ustavno pravo gradjanina Republike Srbije jeste da niko ne moze da ti nametne obavezu, osim ako se obostrano ne sloze ugovorene strane.