Au,pa imas mali milion ovakvih postova na forumu iz prethodnih godina samo su razbacani verovatno okolo. Grad je i dobar i los za to. Los jer je rizican,dobar jer mozes mnogo jaca kola da dobijes ako poznajes semafore,saobracaj ili imas srece. Kad pogledam ove vesti o pogibijama, verovatno je najbolje izbegavati takve stvari ..ali nekada se nekako desi (ne znam ni sam kako),pa mi kroz glavu prolaze : alfa 156, chrysler 300c, peugeot 206 cabrio,fiat punto 1.9 dizel cipovan,honda civic,Bmw 320, BMW e30 325,peugeot 106 rally,fiat bravo (ne znam koji), Saab 9-3 cabrio, Renault twingo sport,Subaru impreza STi

, par cuniranih Yugica,Audi A8,Autobus E5, corsa 1.7 cdti (ako se ne varam), peugeot 307 cabrio,peugeot 306 cabrio,ford Kuga,Audi A4 1.9 tdi, seat Leon, Skoda Fabia,Ford Focus tdci,stari Fiat panda, Alfa 147 (ne znam koja). VW Schirocco stari i ovaj novi (ne znam koji),Toyota Avensis, Hyundai coupe (stari), Kia pro ceed dizel, i dobra kolicina neidentifikovanih vozila (to znaci da je noc tj nisu dosli u poziciju ispred nego sam im samo video farove iza pa ne znam sta su ) i jedan golf 3 gti koga sam najbolje zapamtio jer je bilo krajnje ponizavajuce iskustvo

. nema svrhe pisati polutrke , tj poluozbiljne (ono kad imas nekog u kolima pa pokusavas da te ne provale i te fore). Dzipove necu da pisem. Ako te nesto interesuje pitaj. Sve cu realno da preneem,bez proseravanja kako dobijam 30 kkonja jaca kola i slicna amaterska sranja.