Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Drugari za Lidiju (humanitarno)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
sasa_f1
Poruka: 10030
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Drugari za Lidiju (humanitarno)

Poruka od sasa_f1 » četvrtak, 7. jun 2012. u 12:17h

Nisam siguran da je ovde mesto za ovo, ali eto cisto da probam da pomognem a i neko od vas ako moze.

- Neki od vas verovatno vec znaju, da nasa drugarica Lidija Stojanovic duze vreme ima problema sa zdravljem, tacnije jetrom. Nazalost njeno stanje nedavno se naglo pogorsalo i ona je trenutno na intenzivnoj nezi u Urgentnom centru. Doktori su konstatovali da se mora, sto je brze moguce, izvrsiti transplatacija jetre.
Njeni roditelji nemaju dovoljno sredstava da plate operaciju u inostransvu (jer je kod nas tako nesto nemoguce, bar u dogledno vreme), pa su bili primorani da otvore racun za dobrovoljne priloge. Inace operacija kosta oko 120.000 Evra.

Posto je stvar jako hitna, ideja je da se u toku sledecih par nedelja na arhitektonskom fakultetu organizuje donacija priloga i prikupljanje potpisa studenata fakulteta, koji ce se zajedno sa molbom predati dekanu i sluzbi u nadi da ce i fakultet moci da pomogne u vidu novcanih sredstava!
Pored ove akcije, organizovace se i niz drugih ali je bitno da mi na fakultetu uradimo sta je moguce kako bi pomogli njenim roditeljima da sakupe novac.

http://www.facebook.com/groups/drugarizalidiju/

Battaca
Poruka: 158
Član foruma od: petak, 5. jun 2009. u 21:04h

Re: Drugari za Lidiju (humanitarno)

Poruka od Battaca » četvrtak, 7. jun 2012. u 12:24h

Objavi neki kontakt gde se može više informisati o žiro računu ili načinu uplate ili još bolje ako se može doći do njenih roditelja pa videti da li postoji još neki vid pomoći.
Fiesta XR2

sasa_f1
Poruka: 10030
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » četvrtak, 7. jun 2012. u 12:55h

Vise informacija imate u ovoj FB grupi koju sam postavio.

tekuci racun :205-9011004720436-54 Komercijalna banka

Sto se tice kontakta sa roditeljima, moguce je, ali to cete ipak morati preko grupe, i clanova koji je vode.

EDIT: Slika

Shomy_ksh
Počasni Čak Noris
Poruka: 3609
Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h

Poruka od Shomy_ksh » četvrtak, 7. jun 2012. u 21:40h

predlazem da mi skupimo pare u krugu fcs-a.. i da ta uplata ide preko kluba... ja sam za.
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...

dule0911

 
Poruka: 13655
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 7. jun 2012. u 21:42h

Malo je komplikacija to trenutno sprovesti kroz papire (da ide preko kluba), da ne objasnjavam sad zasto... Tako da je bolje individualno koliko ko moze da izdvoji thumbsuph
Fiesta!!

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“