Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pokvario mi se auto u inostranstvu....

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
milanbil
Poruka: 779
Član foruma od: utorak, 2. nov. 2010. u 08:20h

Pokvario mi se auto u inostranstvu....

Poruka od milanbil » četvrtak, 8. dec. 2011. u 08:28h

Otvorio bih ovu temu, ako nekoga zanima, da malo ubijemo dosadu...

Voleo bih da ljudi imaju iskustva sa kvarovima auta u inostranstvu ili oni koji poznaju nekog
ko je imao sličan problem, ovde opišu šta im se desilo i kako su rešavali problem,
kao i koliko keša su pukli za popravke ili šlep...

Ovo mi je palo na pamet jer letos umalo nisam ostao u Makedoniji vraćajući se iz Grčke
u 1h ujutru sa sve ženom i dvogodišnjom ćerkicom zbog čuvene fokusove (1.6 16v) bobine...

Naime negde na granici počelo je blago trokiranje auta. U početku sam mislio da je zbog lošeg plina, ali kako je vreme
prolazilo, trokiranje je postajalo sve jače. Na sreću, kad auto postigne određenu brzinu (80 - 100 kmh) problemi nestaju...
Ispred mene je bio moj drug sa famoznium čađavim golf dvojkom iz 1987. god, koji je cepao bez problema... hahahaha
Rekoh - to su kola, a ne ovaj moj fokus :ozid: :rotfl:

I tako, mic po mic, ne praveći ni jednu pauzu, stigosmo pred Niš...Već pred kuću, trokiranje je postalo nepodnošljivo...
Ali smo se ipak dovukli do kuće...

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Re: Pokvario mi se auto u inostranstvu....

Poruka od darko darko » četvrtak, 8. dec. 2011. u 08:47h

sledeci pun ako ides na more- kupi golfa dvojku lol

Scorpio 696
Poruka: 1377
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h

Poruka od Scorpio 696 » četvrtak, 8. dec. 2011. u 12:21h

Ranije jug italije
slep sluzba je uzela oko 100 evrica do majstora a majstor samo 50 (mehanicki kvar, sajla kvacila prosla kroz karoseriju i pedala legla na patos)
Od kako sam odrzavam auto na duzi put nosim najpotrebniji alat za mini generalnu usput :)
Slika

fordst
Poruka: 204
Član foruma od: ponedeljak, 29. nov. 2010. u 16:35h

Poruka od fordst » subota, 24. dec. 2011. u 00:08h

milanbil piše:Otvorio bih ovu temu, ako nekoga zanima, da malo ubijemo dosadu...

Voleo bih da ljudi imaju iskustva sa kvarovima auta u inostranstvu ili oni koji poznaju nekog
ko je imao sličan problem, ovde opišu šta im se desilo i kako su rešavali problem,
kao i koliko keša su pukli za popravke ili šlep...

Ovo mi je palo na pamet jer letos umalo nisam ostao u Makedoniji vraćajući se iz Grčke
u 1h ujutru sa sve ženom i dvogodišnjom ćerkicom zbog čuvene fokusove (1.6 16v) bobine...

Naime negde na granici počelo je blago trokiranje auta. U početku sam mislio da je zbog lošeg plina, ali kako je vreme
prolazilo, trokiranje je postajalo sve jače. Na sreću, kad auto postigne određenu brzinu (80 - 100 kmh) problemi nestaju...
Ispred mene je bio moj drug sa famoznium čađavim golf dvojkom iz 1987. god, koji je cepao bez problema... hahahaha
Rekoh - to su kola, a ne ovaj moj fokus :ozid: :rotfl:

I tako, mic po mic, ne praveći ni jednu pauzu, stigosmo pred Niš...Već pred kuću, trokiranje je postalo nepodnošljivo...
Ali smo se ipak dovukli do kuće...
Ako te sledeci put zeza auto u Makedonija,javi se idemo na pivo :) Salim se nadam se da neces drugi put imati taj problem a i nikome ne bi pozeleo da mu se to desi jer serviseri mogu biti bezobrazni ako vide auto sa stranim tablicama.Pozz

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“