Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Nije za one sa slabim srcem... Sudari na jednom mestu ali realni.
Poslednja izmena: Neša, na dan ponedeljak, 16. avg. 2010. u 23:51h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
- Neša
- VIP
Ovo je gluma i montaza naravno ali bas je tesko za gledanje
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
alal im vera....Nesa piše:Nije za one sa slabim srcem... Sudari na jednom mestu ali realni.

- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
Nesa piše:Nije za one sa slabim srcem... Sudari na jednom mestu ali realni.
ma daj dal su neki ljudi normalni ja se pitam..sto je najgrdje nevini ljudi stradaju zbog ovakvih idiota...
neki ovde ljudi su tipicni idioti. Posebno ove baje na motorima.
pa onda ovi sto umisle da su stig
najtezi mi padnu ovi gde se vidi da nije kriv onaj ko je udaren.
sto je idiotski. Ili se skloni pravo ili semafor uslovno skretanje.kubura16v piše:Nisu u pravu,ko kod da ga psuje. Traka je za pravo i za desno,a za pravo je kao sto vidis crveno.
Ne vidim poentu semafora sa "uslovnim" na takvim trakama.
Ja nisam mogao da verujem kada sam to video, apsolutno bez grama mozga je staviti tako nesto...kao fora EJ OSTAVILI SMO VAM DA SKRECETE U DESNO USLOVNO AKO SE NEKO NE NACRTA TU ZA PRAVO STO SU MALE SANSE!
Ima jedan "kruzni tok" u krusevcu koji je kruzni samo zato sto ima jedan krug na sredini.
U sustini uzeli su 2 ulice koje prave raskrsnicu i nasredini njih stavili krug sa malo cveca i to je kao kruzni tok.
A josh idiotskija stvar od svega u opstini aleksandrovac u okolini krusevca semafor na pravcu ( nema raskrsnice nema pesackog )Apsolutno se slazem za vozacku kulturu,najbitnija stvar u saobracaju,a toga kod nas ima vrlo malo. Slazem se da nije u redu svesno stati u desnu traku.
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
p.s.
Skoro je u krusevcu poginuo jedan mladic 94 godiste.
Pokupili su klinci pijani pezo 206 kabrio niko dozvolu nije imao nabilo se njih sedam unutra.
Divljali su akze par sati, sleteli su sa puta isli su oko 140.
Svi su poizletali iz kola jer su udarili u drvo.
Jedan momak je poginuo 94 godiste ( svi su maloletni )
I eto koliko gluposti u jednom mestu.
1. Uzimaju vozilo ljudi koji nisu obucheni da upravljaju njime.
2. Uzimaju ljudi koji su pod dejstvom alkohola.
3. u vozilo koje je za 4 coveka maksimum, smesta se njih sedam.
4. Vozilo je kabriolet niko se ne vezuje? Nijednu bezbednosnu stavku se nisu potrudili da ispune.
5. Lete po 140 150 misleci da je svet njihov.
sta glupo moze da se desi?
nazalsot taj jedan mladic je poginuo na srecu niko vise nije bio teze povredjen najteza povreda je ugnecenje.
Sa 140 vozilo je kao sto rekoh sletelo sa puta ( ne znam tachno ali prognoziram da su izgubili kontrolu zbog vrelog asfalta i guma posto gume ako su jako vruce i aslfat jako vruc prilikom naglog cimanja oce da proklizaju gore nego na kisi ) svi do jednog su poispadali iz vozila prilikom udesa ( otvoreni kabrio )
oprez ljudi koliko bezopasno da deluje nije ni malo.
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/j ... -45312.php
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/202241 ... og-nesrece
Clanak.
Skoro je u krusevcu poginuo jedan mladic 94 godiste.
Pokupili su klinci pijani pezo 206 kabrio niko dozvolu nije imao nabilo se njih sedam unutra.
Divljali su akze par sati, sleteli su sa puta isli su oko 140.
Svi su poizletali iz kola jer su udarili u drvo.
Jedan momak je poginuo 94 godiste ( svi su maloletni )
I eto koliko gluposti u jednom mestu.
1. Uzimaju vozilo ljudi koji nisu obucheni da upravljaju njime.
2. Uzimaju ljudi koji su pod dejstvom alkohola.
3. u vozilo koje je za 4 coveka maksimum, smesta se njih sedam.
4. Vozilo je kabriolet niko se ne vezuje? Nijednu bezbednosnu stavku se nisu potrudili da ispune.
5. Lete po 140 150 misleci da je svet njihov.
sta glupo moze da se desi?
nazalsot taj jedan mladic je poginuo na srecu niko vise nije bio teze povredjen najteza povreda je ugnecenje.
Sa 140 vozilo je kao sto rekoh sletelo sa puta ( ne znam tachno ali prognoziram da su izgubili kontrolu zbog vrelog asfalta i guma posto gume ako su jako vruce i aslfat jako vruc prilikom naglog cimanja oce da proklizaju gore nego na kisi ) svi do jednog su poispadali iz vozila prilikom udesa ( otvoreni kabrio )
oprez ljudi koliko bezopasno da deluje nije ni malo.
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/j ... -45312.php
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/202241 ... og-nesrece
Clanak.
F.O.R.D. First On Race Day
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Onaj kamiondzija sto je preleteo u drugu traku i zakuco se u kamion je 100% zaspao....

- adnan89
- Poruka: 349
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 01:01h
aha, u 90% slucajva zaspe za volanom, a onih 10% je zbog mehanike prednjeg trapa (tipa blokiranje tocka i sl).
zadesio sam se na putu za BG, negdje tamo oko sremske mitrovice gdje je ispred mene sleper sa turskim tablama sletio sa puta. sva sreca nista mu nije bilo. kako sam ga na eng. razumio nije zaspao, al je strasno covjek potresen bio. oko 5h ujutro je to bilo
zadesio sam se na putu za BG, negdje tamo oko sremske mitrovice gdje je ispred mene sleper sa turskim tablama sletio sa puta. sva sreca nista mu nije bilo. kako sam ga na eng. razumio nije zaspao, al je strasno covjek potresen bio. oko 5h ujutro je to bilo
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Nikad mi neće biti jasno kada se u auto potrpa njih 10, a može da stane 5. A to što prave gluposti se valjda onom parolom, mlad sam pa nije uredu da ne napravim nikakvu glupost. Ne kažem da treba da bude cvjećka u saksiji i nikuda da mrdne, ali treba imati neku granicu.
A te kamiondžije su između dve vatre, da tako kažem. Vlasnici su nemilosrdni tjeraju ih da voze prekovremeno, ako ne želi dobija otkaz i ostaje bez i tog slabo plaćenog posla. Mada ima i onih koji su samostalni prevoznici pa hoće da ugrabe što više posla za što manje vremena, ali i oni su pritisnuti time što je posao jako slabo plaćen pa nema vremena da gubi na odmore.
A te kamiondžije su između dve vatre, da tako kažem. Vlasnici su nemilosrdni tjeraju ih da voze prekovremeno, ako ne želi dobija otkaz i ostaje bez i tog slabo plaćenog posla. Mada ima i onih koji su samostalni prevoznici pa hoće da ugrabe što više posla za što manje vremena, ali i oni su pritisnuti time što je posao jako slabo plaćen pa nema vremena da gubi na odmore.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Zato sad probaj da vozis vise od 6 sati kamion u evropi... kad te zaustavi zadndar i saopsti ti kolika je kazna mozes ladno da se upucas na licu mesta.... vozaci strooogoo moraju da vode racuna o tahografu inace ce placati ogromne kazne... 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa znam i ovde bi trebalo po zakonu da je tako. Imam drugara koji u Bg vozi kombi, isti zakon važi i za vozače kombija odnosno C kategorija. Radno vrjeme mu je 12 sati i cjelo vrjeme vozi. Što po zaknu ne bih smjeo, ali gazda ne mari za zakon, ćuti i vozi.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13981
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Zato je Amerika raj na zemlji za kamiondzije.
Sam vodis papirologiju koliko vozis i mozes bas mnogo da mutis. shh
Sam vodis papirologiju koliko vozis i mozes bas mnogo da mutis. shh
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Ebes auto.... bitno je preziveti takvu saobracajku.... :-(

- kubura16v
Nema krvi nigde,izgleda da je bio samo vozac,a njegov deo je koliko toliko citav,tj najbolje je prosao u odnosu na ostatak auta. Inace ovo je na jednom brdascetu na putu,ima po 5 m uzbrdice sa obe strane.Ne znam iz kog je pravca isao,da li iz ovog u kom je auto i ostao,ili iz suprotnog,pa je uspeo nekako da se okrene,uglavnom banderu je prepolovio.
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Pa da nije bandere odleteo bi dole i ko zna sta bi bilo!

- kubura16v
Mislim da bi bolje prosao. Malopre je bilo na Cacanskoj televiziji,tesko je povredjen,bio je sam.
- Neša
- VIP
Strasno,a jos strasnije sto su neki nastavili da voze pored lesa...
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/repu ... a+sat.html
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/repu ... a+sat.html
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ili je bolesna ili pijana, ovo normalan covek ne bi uradio i to u sred bela dana.
Fiesta!!
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Jednostavno , sta reci....
Ne znam sta su ljudi umislili da su bog i batina i da svi treba da igraju po njihovim pravilima.
E ja cu sad da cepam 150 a svi moraju da mi se sklone s puta..
Nedavno je u blizini moje firme poginuo covek na biciklu , udario ga neki momak
kamionom.Stvarno je strasno sta se sve desava....
Ne znam sta su ljudi umislili da su bog i batina i da svi treba da igraju po njihovim pravilima.
E ja cu sad da cepam 150 a svi moraju da mi se sklone s puta..
Nedavno je u blizini moje firme poginuo covek na biciklu , udario ga neki momak
kamionom.Stvarno je strasno sta se sve desava....
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
e jel neko zna da li kaznjavaju ako putnici na zadnjem sedistu nisu vezani?
teci su mi uzeli 20jura zato sto nisu bili vezani na zadnjem sedistu ali on je vozio na strane table pa mislim da su ga zbog toga odrali....
teci su mi uzeli 20jura zato sto nisu bili vezani na zadnjem sedistu ali on je vozio na strane table pa mislim da su ga zbog toga odrali....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Nema to veze sa stranim tablama.
Zakon kaze da ako je vozilo opremljeno pojasevima pozadi svi treba da budu vezani. Tako je u inostranstvu vec decenijama, zato se i ugradjuju pojasevi pozadi, ne sluze kao ukras
Evo primera, caletov Golf koji je sklopljen u Sarajevu nema pojaseve pozadi, jer nas zakon to nije ima propisano, a Fiesta koja je 5 godina starija ima pojaseve pozadi
edit:
A da, kaznu je odvalio po principu dodjes meni i ortaku po 10e, kazna je inace valjda 3k din po osobi.
Zakon kaze da ako je vozilo opremljeno pojasevima pozadi svi treba da budu vezani. Tako je u inostranstvu vec decenijama, zato se i ugradjuju pojasevi pozadi, ne sluze kao ukras

Evo primera, caletov Golf koji je sklopljen u Sarajevu nema pojaseve pozadi, jer nas zakon to nije ima propisano, a Fiesta koja je 5 godina starija ima pojaseve pozadi

edit:
A da, kaznu je odvalio po principu dodjes meni i ortaku po 10e, kazna je inace valjda 3k din po osobi.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
Tema kaže KAZNE,SDARI...a nesto slicno sam upravo slikao kod mene u dvoristu. Čovek je kažnjen,kao da je bio sudar, jer se parkira na tuđe mesto:

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Kakvi su bre to ludaci po tim zgradama u gradu,to nije normalno..razumem ja,zauzeo je necije mesto,ali da mu unisti auto?
-
- Ljubitelj životinja
Vidi u cemu je fora :Mislim da ovde mesto vredi vise nego bilo koji auto i masovno je otimanje za mesto. Kod mene postoje odavno definisana mesta i kapija na daljinsko zatvaranje da bi se izolovovali od upadača sa ulice.Jer je parking zona i ako ne platis,pisu ti kazne, a to ako imas srece da uopste nadjes mesto. U ovom konkretnom slucaju, tip kome su razbili auto je uradio sledece: doselio se u zgradu, ima 2 automobila (i nijedno definisano mesto) i hoce da parkira oba + jedan motocikl. Pri tome, sumnjam da je ovaj auto registrovan uopste već služi da otme mesto. Iako su mu milion puta pokazali da to ne radi i pravili malu stetu na kolima, jednostavno zeli to da uradi protiv volje drugih ljudi. Dakle, razum, dogovor,objasnjenje,sramota....nista nije vredelo jer covek provocira i uporan je u svojoj nameri.
Koliko sam shvatio,vec su mu jednom razbijali stakla,pa je sa drugogo ulaza dosao ovamo. ..pokvaren je i bezobrazan i na prvom mestu sebican. Npr, ja sam mogao do sada milion puta da uzmem jednog stranca i supkam delove umesto da svaki out placam i stavim ga tu ,ali nisam hteo da ne iritiram ljude. A fora je sto kada neko proda stan ovde, slaze kupce da imaju parking mesto i pre neki dan sam imao incident sa novodoseljenim smradovima. Izmedju ostalog, farbali su terasu pa mi je bela farba pala u kapljicama sa kola. I nisu se smiri dok ih nisam naterao da sklone auto sa mog mesta jer izgleda da je sila jedino sto ovde ljudi razumeju. Inace, osim sto mi je neko( jos pre par meseci), secnuo krov , pre neki dan sam dobio straftu preko vrata. Sumnjam ma jednog koji je usao u dvoriste koga sam zagradio jer mi je uzeo mesto,ali dokaza nemam a i pobegao je. Da vozim nov auto,taman da se samoubijem.
Koliko sam shvatio,vec su mu jednom razbijali stakla,pa je sa drugogo ulaza dosao ovamo. ..pokvaren je i bezobrazan i na prvom mestu sebican. Npr, ja sam mogao do sada milion puta da uzmem jednog stranca i supkam delove umesto da svaki out placam i stavim ga tu ,ali nisam hteo da ne iritiram ljude. A fora je sto kada neko proda stan ovde, slaze kupce da imaju parking mesto i pre neki dan sam imao incident sa novodoseljenim smradovima. Izmedju ostalog, farbali su terasu pa mi je bela farba pala u kapljicama sa kola. I nisu se smiri dok ih nisam naterao da sklone auto sa mog mesta jer izgleda da je sila jedino sto ovde ljudi razumeju. Inace, osim sto mi je neko( jos pre par meseci), secnuo krov , pre neki dan sam dobio straftu preko vrata. Sumnjam ma jednog koji je usao u dvoriste koga sam zagradio jer mi je uzeo mesto,ali dokaza nemam a i pobegao je. Da vozim nov auto,taman da se samoubijem.
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan ponedeljak, 25. okt. 2010. u 19:42h. Ukupno izmenjeno 1 put.