Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Bogami znali su ranije da stoje i dole kod brze hrane, ulazak za hotel, na vrhu brda u Vučkovici a i u KorićanimaŠumadinac piše:To su oni koji su stalano stajali u Korićanima,ali poslednjih meseci se premestili tu,jer za Korićane sad i mala deca znaju gde stoje,a sad vidiš nema ih u Korićanima i računaš da ih nema sve do Ravnog gaja kad ono
Isao sam od Bihaca ka Kljucu bas, i na samom ulazu u Petrovac, sa leve strane stoji. Gleda ka Bihacu. Za 2 u Kljucu znam, video na vreme. Nisam siguran za trecu.darioculibrk piše:Pa da,put od Petrovca prema Bihacu je bas dobar.Ne znam iz kojeg pravca si isao,u Petrovcu ima jedna kamera i 3 kod Kljuca
Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Znalis u na dosta mesta nekada da stoje,standard je bbio da stoje na pola nizbrdice u Ravnom gaju i da te čekaju kad se spuštaš.Znai su da stoje kod čuvene jabuke na ulazu u Gružu,ali tu ih nisam video pa dobrih 7 goidna da stoje,koliko puta su me tu zasutavljali,a ja kansimna psoaoFM III piše:Bogami znali su ranije da stoje i dole kod brze hrane, ulazak za hotel, na vrhu brda u Vučkovici a i u KorićanimaŠumadinac piše:To su oni koji su stalano stajali u Korićanima,ali poslednjih meseci se premestili tu,jer za Korićane sad i mala deca znaju gde stoje,a sad vidiš nema ih u Korićanima i računaš da ih nema sve do Ravnog gaja kad ono
Prošle godine znam da ništa. Jer kako mi reče momak koji radi u policiji, sistem uopšte nije uvezan. Znači ako te kamera uhvatila u jednoj opštini, u drugoj te ne može kazniti jer nemaju podatke, a samim time ni oni na granici. Mada pošto te nisu dirali na granici, vjerovatno ništa nije urađeno po tom pitanju.dax92 piše:Sta se desava ako me radar uslikao kod Bosanskog Petrovca, u Bosni, dakle video sam da me uslikao na oko 70-75 (ogranicenje 50, ulazak u naseljeno mesto)?
U Beogradu zivim, na granici me nisu nista cimali niti pitali kad sam se vracao.. znam da je za to prekoracenje 50-250 maraka kazna, ali sta se desava sa stranim drzavljanima koji su u tranzitu?
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Pa tvoje osiguranje nema nista s tim. A ni zeleni karton.Almighty.shO piše:...
Moje osiguranje (DDOR) mi nije uopste pomoglo... Zeleni karton truba, sve sam sam odradio i angazovao odredjene ljude.. sramota (a 60+% registracije od na 'ebeno osiguranje).
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni