Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
dax92

 
Poruka: 7633
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od dax92 » ponedeljak, 9. maj 2016. u 20:52h

vucki piše:Cini ti se da nije velika steta,videces kad pocnes da ga radis,sve tu pomalo povuce...
+1..
Sivi focus je imao jako slican udarac, samo bez stradanja fara..
Popravljeno je za vise od 1000€..
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

Almighty.shO
Poruka: 1781
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h

Poruka od Almighty.shO » utorak, 10. maj 2016. u 08:44h

@dax92 pa da, tako sam i ja kontao.. bez 1.000 nema nista.

bojcistv
Poruka: 2037
Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h

Poruka od bojcistv » utorak, 10. maj 2016. u 12:50h

http://zfrs.org/prijava-stete/
Има Заштитни фонд Републике Српске тако да ће ти штета бити надокнађена. Не знам тачно техникалије, али имаш тзв. Омбудсмана у Агенцији за осигурање РС па можеш да их назовеш и питаш.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."

Almighty.shO
Poruka: 1781
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h

Poruka od Almighty.shO » utorak, 10. maj 2016. u 12:58h

@bojcistv PUNO HVALA! Ovo mi je trebalo.

nikola
Poruka: 477
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h

Poruka od nikola » ponedeljak, 16. maj 2016. u 23:51h

Nije baš direktno vezano za automobile, Ford i saobraćaj, ali sam toliko besan, da hoću da puknem.
Danas su nam ukrali ćerkicinu biciklu (sa pomoćnim točkićima). Inače biciklicu držimo na terasi, ali kako smo se danas vratili iz vožnje, ostavili smo ispred strana (6. sprat), pored vrata, zato što je ćerkica htela i popodne da idemo da se vozi, pa da se ne mlatimo sa bajsom kroz stan. Zgrada je inače mirna, nikada nije bilo nikakvih većih problema, niti krađa. Na našem spratu postoje samo 3 strana (pošto su neki stanovi spajani), tako da i nema mnogo ljudi koji prolaze, a još manje onih koji slučajno zađu na naš sprat, pogotovo jer su stepenice odvojene i nalaze se u drugom delu zgrade. Oni koji znaju kakve su zgrade na Banjici, razume o čemu pričam (penjući se stepenicama, ne prolazi se pored vrata stanova, već je to potpuno odvojena vertikala zgrade).
Dakle, prvo, nekih sat vremena nisam mogao da verujem. Sve sam se nosio mišlju da smo u stvari zaboravili bajs napolju, iako nisam toliko lud i izlapeo. U zgradi ima i video nadzor, ali komšija kod koga su ključevi nije tu, pa ću tek za koji dan moći da pregledam snimak. U svakom slučaju, dovoljno je da je lopov imao dux sa kapuljačom i tu sve svaka priča oko identifikacije sa kamera završava.
I onda se ljudi čude kad zateknu auto na panjevima, bez alu felni od 150-200-300 evra + gume. Činjenica je da su lopovluk i krađe sve učestalije, ali ukrasti dečiju biciklu, sa sve pomočnim točkićima ?!?!?!?!

sasa_f1
Poruka: 9989
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » utorak, 17. maj 2016. u 00:04h

...i jos sa 6-og sprata :lele:

nikola

Poruka od nikola » utorak, 17. maj 2016. u 00:17h

Prosto ne mogu da verujem da je koincidencija da je neko ko je nameravao da "obiđe" naš kraj u potrazi za plenom, uspeo da ubode naš sprat i to u tih 2-3 sata koliko smo biciklu ostavili ispred stana. Pretpostavljam da je lopov samo uterao bickl u lift i lagano odneo iz zgrade.
Inače, bicikla je specifična (kupljena je u Grčkoj, plaćena 90 evra), marka i model koji se kod nas ne prodaju. Nije mi zbog para (iako nije baš ni sasvim jeftina), nego sam besan što je neko uzeo nešto što pripada dedetu i što sam alergičan na to kad neko krade i otima ono što mu ne pripada. Dođe mi da za vikend odem na Bubanj potok, kao i da obiđem zvanične i nezvanične pijace u kraju, kao i da pratim posećenije sajtove sa oglasima. Kada bih naišao na lopova, ne mogu da opišem šta bih mu uradio. Verovatnoća da ću ga pronaći je skoro nikakva (jedino se plašim, ako bih ga našao da bih bez veze robijao budalu).

SimkeFordMK3
Poruka: 718
Član foruma od: subota, 17. mar. 2012. u 02:09h

Poruka od SimkeFordMK3 » utorak, 17. maj 2016. u 01:14h

Potpuno te razumem i podržavam.. danas bajs, sutra auto.. prekosutra može i dete da odnese.. Logično jer i da si ga uhvatio na delu, on bi popio samo krivičnu(sigurno ima još 50ak) i rekli bi ti na sudu: uzmi sam pa ga tuži.. A pitanje je da li bi i dobio krivičnu.. Znam da je jedno vreme sitna krađa bila preko 15 hiljada :doh: :doh: mislim da su vratili na 5 ali nisam siguran..
*ebao ih zakon kada svako može da mi provali u kuću u sred bela dana i krade šta se njemu sviđa.. Imao sam više iskustava sa takvima.. Imali su mnoogo sreće što ih ja nisam zatekao na licu mesta, inače nikad se ne bih dvoumio.. Samo to treba izlomiti.. Ne bi džabe robijao već sa ponosom.. Šta treba po zakonu? Da ga poslužim sa kafom i rakijom..
Razumem samo one koji nisu u stanju da sami zarađuju.. Svi ostali izvolite, ima posla za sve, samo ko hoće da radi..
Kada bi svako od nas uzeo motku u ruke i branio svoje, brzo bi se rasčistilo..
Sorry za OFF ali svaki forum treba da ima ovakvu temu.. ovo je strašno šta se dešava..svi shvatimo tek kad iskusimo na svojoj koži, samo da ne bude kasno kad shvatimo gde smo..
Ajde krenite samo od kupovine preko interneta.. Ja sam pre 7 godina lagano kupovao online preko običnog oglasa na nekom ne bitnom sajtu.. Šta mislite šta bi se sada desilo kada bi isto uradio..

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama..:) "

nikola

Poruka od nikola » utorak, 17. maj 2016. u 09:48h

Što je najgore, ti koji objektivno nisu sposobni da rade, obično i ne kradu. Ljudi se muče, jedva spajaju kraj s krajem. Kradu obično oni koji ne žele da rade nešto normalno. Lakše je odvojiti par minuta i munjevito iskoristiti priliku kada se ukaže, pa se opariti za predmet vredan par hiljada, nego ceo dan sedeti i rintati za jednu ili dve crvene.

Aca06

 
Poruka: 3151
Član foruma od: sreda, 22. apr. 2009. u 11:57h

Poruka od Aca06 » utorak, 17. maj 2016. u 10:48h

Proslog leta kod mene u zgradi su ukradene 4 bicikle u toku prepodneva. Imamo video nadzor ali je lik koji se vidi na snimku da gura jednu po jednu biciklu imao kapuljacu sa kacketom i pognutom glavom tako da se ne vidi lice. Inace prvu je izneo u 8.30, drugu oko 10.00, trecu oko 13.00 i cetvrtu u 15.00. Ceo snimak je odneo inspektor iz MUP-a. Evo jos malo pa ce godinu dana od toga i nista. Inace je to neko ko je dobro znao gde su nam postavljene kamere jer vikend pre toga se jedan komsija doseljavao. Mi sumnjamo na nekoga od radnika koji su radili na selidbi. I taj snimak selidbe smo dali inspektoru da proba nesto da resi. Inace sve bicikle je odneo stepenicama, lift nije koristio ni za penjenje ni za spustanje. Inace je isto 6 sprat i bicikle su bile u zajednickoj prostoriji na spratu.
Taunus 1.3 Tc1 1974
Taunus 1.6 Tc2 1979
Orion 1.6 1986
Sierra 1.8Td Mk2 1989
Mondeo Mk2 1996 2.0i
Mondeo Mk3 2001 2.0i 107kW
Focus Mk1 2004 1.8 TDCi 74 kW restail
Fokus Mk2 2006 1.6 74 kW
Fokus MK2.5 2008 1.8 TDCI 85kW TITANIJUM S
Fusion 2006 1.4 TDCi aktuelan
Fokus mk1 2003 ST170 aktuelan
Fokus mk2 2007 ST aktuelan

stalker92
Poruka: 1594
Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
Kontakt:

Poruka od stalker92 » subota, 4. jun 2016. u 14:42h

Slika

Situacija od jutros, jaran uleteo u kontra smeru u kružni tok i još nalegao na sirenu da mu se svi sklone :lele:

Scena kao ona u vicu o Muji na autoputu u Velikoj Britaniji:
Vraća se Mujo iz Britanije u Bosnu i sluša radio dok vozi autoputem:
- Hitno obaveštenje za sve na autoputu: jedan ludak vozi u suprotnoj traci.
A Mujo će na to:
- Šta jedan? Na hiljade njih! Na hiljade!
sasa_f1 piše:
utorak, 21. apr. 2020. u 19:39h
kad kupis ovakvu ciganiju ne preostaje ti nista drugo sem da se prepustis da te voda nosi nizvodno lol
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » subota, 4. jun 2016. u 18:18h

:lele:
Ovaj mora da kod kuće ima onaj sat što ide kontra :rotfl:
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

nikola

Poruka od nikola » petak, 17. jun 2016. u 10:28h

Pošto nisam uspeo da nađem snimak na YT, mora ovako... ali mislim da je čovek okačio i share-ovao kao Public, tako da svi mogu da vide. STRAŠNO! Ne znam, da se nađem u ovakvoj situaciji, mislim da bih jurio ovog debila i kičmu mu polomio, iako nije reč o mom detetu. Pritom, kre*en vozi bez tablica...

https://www.facebook.com/bane.vukcevic. ... 461277579/

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » petak, 17. jun 2016. u 11:27h

Ne vredi tu lomljenje kicme, samo ubiti da se ne razmnozava dalje.
Fiesta!!

nikola

Poruka od nikola » petak, 17. jun 2016. u 11:33h

Može i tako, samo mislim da je to blaga kazna. Ok, ubiješ ovakvu budalu, ali time više naneseš bola njegovim bližnjima (koji možda i nisu krivi što je on takva budala). Ovakvima je najbolje izlomiti i ruke i noge, na način da ostane trajni invalid i da više nikad ne može ni da pomisli da sedne u auto, a uz to ga i kastrirati, što kažeš, da se više ne razmnožava.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » ponedeljak, 20. jun 2016. u 22:02h

Slika

Kod kasarne na kružnom putu Bubanj potok - Leštane pale na put tri topole od nevremena.... Prosto neverovatno.
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson

dule0911

 

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 20. jun 2016. u 23:21h

Nije prvi put, i pre par godina je palo dva komada, pod slicnim okolnostima. Niko se tad nije setio "Hej, ovo drvece je trulo, mozda ne bi bilo lose poseci ga i posaditi novo?". Ma jok, ko ce da razmislja o bezbednosti.

Imao sam srece sto mi nijedno staklo danas nije stradalo, lim na autu nisam ni gledao. Bitno da su fieste bile u garazama :D
Fiesta!!

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » ponedeljak, 20. jun 2016. u 23:43h

Onda ne znaš kakav je osećaj po oluji dok pada grad istrčavati napolje, uletati u auto, pod naletom frke šlajfovati prvom i drugom do besvesti, tražiti po dupke punom parkingu neko mesto ispod drveta i na kraju uleteti u park izmedju zgrada pod neko drvo i moliti se Bogu da ne pukne neko od stakala kakvo se ne može naći u ovom kraju Evrope... Evo mogu ti reći - baš i nije neki osećaj :D
Ford weist den Weg.

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » utorak, 21. jun 2016. u 09:34h

Ne znam kako je vama, ali meni je voda ušla u kuću kroz zidove koji su malterisani sa obe strane. Horizontalna kiša, neverovatno.

dule0911

 

Poruka od dule0911 » utorak, 21. jun 2016. u 10:34h

Danas, kad se Lancer osusio, vidim stetu... Hauba dobila reljef, malo i gepek, a sto je interesantno krov je dobio najmanje, on je gitovan. Jak neki git :rotfl:
Mada mi je bitnije da stakla nisu popucala, posto sam vec imao 2 male zvezdice na soferci.
Fiesta!!

sasa_f1
Poruka: 9989
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » sreda, 22. jun 2016. u 12:46h

dule0911

 

Poruka od dule0911 » sreda, 22. jun 2016. u 13:08h

U ostatku Beograda padao grad, u zemunu padaju sajle :rotfl:
Fiesta!!

nikola

Poruka od nikola » sreda, 22. jun 2016. u 13:18h

Ako, neka...

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8318
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Poruka od FM III » sreda, 22. jun 2016. u 13:21h

Treba čestitati devojci i njenom dečku :ntwrthy:
Svaka im čast.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 22. jun 2016. u 14:00h

Hahahahah
A pazi lika, nešto kao krene, pa se vrati.
To je ono drži me čvrsto sad cu da mu pokažem ko je glavni! :)
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“